fbpx
Odense MitOdense

MitOdense – det, der samler os

MitOdense er influencer i Odense,
der bringer nyheder for Odenseanere. 

Læs her under og følg med på MitOdense Instagram og Facebook for flere spændende historier.

Som de forgangne tre år rangerer Euroman årets Superliga-trøjer. Ud fra deres objektivitet og en god portion fairness har redaktionen diskuteret og rangeret denne sæsons trøjer fra de grimmeste til de flotteste ud fra diverse, gennemgående kriterier.

Udover trøjens helhedsbillede har de kigget og analyseret på trøjernes nøgleelementer som krave- og halsudskæringer, logoer og unikke detaljer, der gør trøjen til sin egen uden at ødelægge den. Dertil sponsortryk på trøjerne.

Og endnu engang er det OB-trøjen der vinder prisen som Superligaens flotteste trøje.

Striber er en linedans mellem succes og fiasko at fortolke, og selvom OB historisk set har haft de brede striber for øje, slipper de i år tilsvarende godt fra det med de smalle striber. Farvespillet mellem det røde Albani-logo og Hummel-logoet er en lækker detalje, og når fynboerne tilmed har vovet sig ud i det røde rygnummer, der leder tankerne tilbage på de glade dage med Miti og Tempo, er der fuld plade i synergi. En anden gennemført detalje, som det skarpe øje vil bemærke, er, at det hvide felt omkring Albani-logoet er formet som det lille klistermærke på ølproducentens flaskehals. Superligaens flotteste trøje – igen.

Euroman

Se top 12 af de flotteste superligatrøjer her

MitOdense – det, der samler os