Igen i år byder Heartland Festival på en række unikke restaurantoplevelser, hvor glæden ved det fælles veltillavede måltid er i centrum. Her vil kokke i verdensklasse, med særligt øje for lokalt producerede råvarer, tilberede middage i festivalpladsens forskellige afkroge.
Vil du opleve Michelin-magi i øjenhøjde på Heartland Festival, skal du sætte dig til bords hos Gastromé torsdag, hvor en intim pop-up-middag byder på signaturretter, mousserende vin og et hesteskoformet bord, der bringer dig tæt på køkkenet.
Har du ikke besøgt Heartland Banquet før, eller ønsker du at gentage en succes, så vender Falsled Kro tilbage som vært for den kulinariske institution, hvor fynske råvarer og gæstekokke skal være med til at skabe en uforglemmelig oplevelse, som du kan blive en del af. Heartland Banquet med Falsled Kro finder sted alle tre dage.
Til dig med den søde gourmet-tand, står Magasinet Lækkerier bag den store dessertmiddag fredag, hvor vi skal vidt omkring i desserternes vidunderlige verden med fem af landets bedste dessertkokke.
Rasmus Bruun bringer også sin passion for mad til Heartland med en eksklusiv middag under trækronerne om fredagen, hvor han selv spiller hovedrollen i køkkenet.
Er du til det vilde og utæmmede, så inviterer Jesper Krabbe til en eksklusiv middag i skoven om lørdagen, hvor bålet og naturens rå ingredienser er i centrum – med særligt fokus på modnede fisk.
Og for dig, der elsker det fællesskab, der kan opstå over et godt måltid, er langbordsmiddagen med Christian Bøjlund, Faaborg-Midtfyn Kommune og 38 fynske værter om fredagen et must – en middag, hvor lokalt sammenhold og smagfulde retter smelter sammen i skovens magiske rammer.
Læs mere om alle restauranter og tjek de forskellige seatings her.
MitOdense – det, der samler os