Det er fastelavnstid og dermed følger traditioner med masser af fastelavnsboller. Men hvad med at lave dem selv. Odense Marcipan ligger lige midt i Odense, og de har masser af bud på opskrifter til jer.
Her er nogle forslag fra Odense Marcipan:
Fastelavnsboller med remonce og hindbærcreme
Din fastelavn bliver bare lidt bedre med disse skønne fastelavnsboller med remonce og flot lyserød hindbærflødeskum. Her er der dobbelt op på fyld, da fastelavnsbollerne først bages med lækker marcipan remonce inden i, hvorefter de skæres over og fyldes med flødeskum, der er rørt op med hindbærmarmelade. Fordi fastelavnsbollerne laves på en croissantdej, kan du skyde genvej og købe den færdiglavet på køl. Find opskriften her
Fastelavnsboller med jordbærfyld og marcipanskum
Fastelavnsboller med flødeskum er et hit i mange danske hjem omkring fastelavn. Disse fastelavnsboller er fyldt med flødeskum, som er blandet med jordbær og marcipan, hvilket giver en friskhed og et strejf af søde sommerjordbær. Bolleopskriften er nem at lave og minder om de traditionelle gammeldags fastelavnsboller. Server dem til frisk brygget kaffe, og vi garanterer, at dine gæster vil blive imponeret. Find opskriften her
Fastelavnsboller med marcipanfyld
Disse fastelavnsboller laves som en klassisk fastelavnsbolledej og formes til 14 små boller. Herefter skal de skæres op og fyldes med flødeskum, der er blandet op med lækker marcipan og pyntes med glasur af chokolade. De små fastelavnsbollerne er perfekte til den lille lækkersult. Men pas på, du får med garanti lyst til en mere, når du først har smagt disse små vidundere. Find opskriften her
Find flere opskrifter på fastelavnsboller fra Odense Marcipan her
MitOdense – det, der samler os