fbpx

Odenseaner og tidligere fodboldmålmand Lars Høgh er død i en alder af 62 år.

Det er med ubeskrivelig sorg, at vi må meddele, at vores højt elskede, livsglade og altid positive Lars er sovet stille ind her til aften“, har familien skrevet i en mail til Ritzau.

De bedste tanker går til venner og familie.

Lars Høgh har i længere tid kæmpet mod en kræftsygdom i bugspytkirtlen.

Jeg har haft et pissegodt liv, og jeg har oplevet så mange fede ting. Mine beviser er min hustru, Tine, og mine to børn. Jeg lever endnu, og jeg har lige fået et barnebarn, så jeg har slet ikke tid til andet. Jeg har stadig masser af håb.

Lars Høgh – fra interview med DR1

Det blev til imponerende 817 kampe for Odense Boldklub. Danmarksmester i 1977, 1982 og 1989. Otte A-landsholdskampe. Vinder af Det Gyldne Bur som Årets Målmand i Danmark fem gange. Mangeårig karriere som målmandscoach i ind- og udland. Initiativtager til sociale projekter, der hjælper udsatte børn og unge. Siden 2007 målmandscoach på Herrelandsholdet.

Og fremfor alt et forbillede for mange mennesker i Danmark, som følge af den positive og menneskelige tilgang.

Tak for alt, Lars. ❤

MitOdense – det, der samler os

MitOdense anvender cookies. Ved at bruge mitodense.dk, har vi behov for at du godkender vores brug af cookies på siden. Cookies er lovpligtigt at informere om og med til at gøre din oplevelse bedre.   Læs mere