fbpx
Odense MitOdense

MitOdense – det, der samler os

MitOdense er influencer i Odense,
der bringer nyheder for Odenseanere. 

Læs her under og følg med på MitOdense Instagram og Facebook for flere spændende historier.

Det nye år kommer til at byde på et helt nyt madkoncept i G.A.S.A.s gamle lagerhal. Stedet bliver forvandlet til G.A.S.A 2.0, hvor fokus bliver lagt på den gastronomiske oplevelse.

I den anledning åbnes restaurant HALLUNDBÆKS, med én menu med fokus det gode håndværk, og hvor sæsonens råvarer vil spille en central rolle. 

En gastronomisk aften alt inklusiv

Sådan beskrives det nye koncept, hvor menuen er fast og drikkevarerne frit kan nydes i de mængder man ønsker. HALLUNDBÆKS vil være åben hver torsdag, fredag og lørdag, hvor den samme menu serveres til alle aftenens gæster kl.18.30-21.30. Selskabet starter ud med snacks og velkomstdrink, og derefter en 3-retters menu. Dertil vil der være udvalgte vine til menuen, et rigt udvalg af fadøl, sodavand, kaffe og avec med mere til 495 kr. pr person. Konceptet er skabt med tanke på at give gæsterne den fulde spiseoplevelse til en fastsat pris.

Med det her koncept kan vi tilbyde en spændende og smagfuld menu med gode råvarer til en overkommelig pris, uden man skal frygte for tillægspriser, for det hele er inkluderet. Det skal være en spændende spiseoplevelse uden kompromisser” forklarer Gastronomisk Chef, Per Hallundbæk, som også har lagt navn til den nye restaurant. I samarbejde med Køkkenchef Jacob Mikkelsen, har de sammensat den første menu til åbningen, komplimenteret med nøje udvalgte drikkevarer. Menuen kommer til at skifte hver anden måned med udgangspunkt i årstiden og råvareudvalget. 

Godt håndværk og sæsonens råvarer er drivkraften bag konceptet

Vi har skippet det klassiske a la carte udvalg og i stedet kastet al vores kærlighed på en enkelt menu, hvor vi har udvalgt smagfulde råvarer som vi virkelig kan kræse om, så gæsterne får en velsmagende oplevelse” fortæller Jacob Mikkelsen. 

Selvom der kun er én menu, vil forskellige allergier naturligvis også blive tilgodeset, så vidt muligt så der er plads til alle i selskabet. Der er derfor også sammensat en menu som er vegetarisk. Spiseoplevelsen kan nydes i rustikke omgivelser i G.A.S.A uformelle lokaler på Middelfartvej.

Åbner den 24. februar med 30% rabat de første to uger

Åbningen af G.A.S.A. 2.0 og HALLUNDBÆKS skydes i gang torsdag den 24. februar kl.18.00, hvor der de første 2 uger vil være 30% rabat på den nye menu. Vil man sikre sig et bord, anbefales det at bestille i god tid, da der er begrænset antal pladser hver aften.

Booking kan gøres på mail: booking@gasabar.dk og i starten af februar, vil der også komme online booking via deres hjemmeside. 

Selvom det nye madkoncept kommer til at spille hovedrollen på det nye G.A.S.A, vil der naturligvis stadig være rig mulighed for at tage et spil boccia, petanque eller floor shuffle, ligesom baren også vil være åben.

Dato: Åbning den 24. februar 

Sted: G.A.S.A på Middelfartvej 9M, 5000 Odense

MitOdense – det, der samler os