fbpx

Fra og med mandag den 10. maj genåbner yderligere tre af byens biblioteker: I Bolbro, Holluf Pile og Højby.

Mandag d. 10. maj 2021 tager bibliotekerne i Odense endnu et stort skridt imod længe ventet normalitet. Fra og med denne dag genåbner yderligere tre af byens biblioteker: I Bolbro, Holluf Pile og Højby.

Der afventes fortsat genåbningsplan for biblioteket i Korup, som fysisk har til huse i Korup Kultur & Idrætscenter. For yderligere info om Korup Bibliotek informeres særskilt på Odense Bibliotekernes hjemmeside, odensebib.dk, når en afklaring er på plads.

Normale betjente åbningstider

For alle byens biblioteker, på nær Korup Bibliotek, vendes der fra 10. maj 2021 også tilbage til normale betjente åbningstider. Hermed bliver der adgang til bibliotekerne – og mulighed for hjælp og vejledning i stort set samme omfang som før nedlukningen.

Husk dog, at det fortsat er et myndighedskrav, at der vises Coronapas og ID ved indgangen. For yderligere regler og retningslinjer, se Spørgsmål og Svar-sektionen på odensebib.dk. 


Gældende åbningstider fra og med 10. maj 2021 er som følger:

OBS! Der vil desværre ikke være adgang til selvbetjent åbningstid, da det er et krav i myndighedernes retningslinjer for kulturinstitutioner, at der skal tjekkes Coronapas og ID, for at få adgang til biblioteksrummene.  

Aflevering af materialer

Hvis du blot skal aflevere lånte materialer, har du mulighed for at gøre dette uden Coronapas ved at benytte afleveringsautomaten ved siden af Hovedbiblioteket på Østre Stationsvej 15, eller ved at benytte muligheden for aflevering via brevsprække på bibliotekerne i Dalum, Tarup, Vollsmose og Holluf Pile. 

Vælger man at aflevere via brevsprække, er det en god idé, ikke at aflevere lige op til afleveringsfristen. Materialer regnes først som afleveret, når personalet har registreret afleveringen i bibliotekssystemet i løbet af almindelig arbejdstid.

MitOdense – det, der samler os