fbpx

Knap 1,8 milliarder kroner skal over en 10-årig periode gå til renoveringer, forbedringer og modernisering af vuggestuer, børnehaver, folkeskoler, plejecentre, plejeboliger og handicaptilbud.

Et samlet Odense Byråd har indgået aftalen ‘Et trygt og sikkert fundament for vores fælles velfærd’. Aftalen skal sikre, at der afsættes næsten 1,8 milliarder kroner til velfærdens fysiske rammer frem mod 2030. Det er den største enkeltstående anlægsinvestering i velfærden nogensinde i Odense Kommune

Velfærdens fysiske rammer i Odense skal have et markant løft. Det er samtlige partier i byrådet enige om med aftalen ‘Et trygt og sikkert fundament for vores fælles velfærd’.

Samlet set skal aftalen holde hånden under velfærden i Odense og løfte kvaliteten i de fysiske rammer. Det skal sikre optimale forhold for tryghed, omsorg og læring – og det skal ske i samarbejde med odenseanerne.

Aftalen skal også sikre penge til at skabe mere attraktive rammer for idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter og udvikle mulighederne for det aktive seniorliv.

Læs hele aftalen her

MitOdense – det, der samler os