fbpx

I samarbejde mellem Chaos Engine og Ungekonsulenten har unge mennesker skabt kunstværket ”Vores Fremtid”. Kunstværket stiller skarpt på de forskellige udfordringer de selv og kommende generationer står overfor.

De unge fra Ungekonsulenten har i 8 uger arbejdet med kunstværket sammen med den odenseanske kunstvirksomhed Chaos Engine. Ungekonsulenten er et specialiseret konsulentfirma, som tilbyder forløb for udsatte børn, unge og familier. Det kan være forløb med sport, adventure og andre oplevelser. Det er første gang, at de unge fra Ungekonsulenten skaber et kunstværk.

De unge har arbejdet med at vise, at verdensordenen, som vi kender den, er truet og præget af store forandringer – både klimaforandringer, krig, fattigdom og social ulighed. Det er alle udfordringer som kommende generationer må kæmpe imod. Kunstværket er skabt af den nye generation og belyser deres syn på den aktuelle verden. Fundamentale tiltag og løsninger må sikre vores fremtid. Menneskehedens fremtid og eksistens ligger nu i de kommende generationers hænder.

Kunstner, Magnus Fuhr, Chaos Engine. 

Vores Fremtid” bliver udstillet på dette års Tinderbox Festival, hvor fire søljer med afstøbninger af de unges hænder, rækker ud af søjlernes kratere og griber om lys, der sørger for at søjlerne ikke styrter i grus.

Kunstværket bliver indviet af formand for Kulturregion Fyn Anne Møllegaard på festivallen Tinderbox d. 23. juni 2022 kl.16.00. Projektet er støttet af Kulturregion Fyn (Visuel Kultur-puljen). www.kulturregionfyn.dk/visuel-kultur

Kunstværket har fået en meget central placering midt på festivalpladsen.

MitOdense – det, der samler os