fbpx

Samarbejde er vejen til at nå dig i øjeblikket. Derfor har Beer Butler og Midtfyns Bryghus lavet et samarbejde, som kommer alle til gode. Og så smager det også ret godt

Vind en b-aktie fra Midtfyns Bryghus til en værdi af 2.100 kr. For at deltage skal man i perioden 29/1-2021 til 30/4-2021 købe Midtfyns kassen med 12 lækre øl fra Midtfyns Bryghus.

B-aktie hos Midtfyns Bryghus – Noget for noget. Man giver en støtte til bryghuset, men man får også noget igen:

• B-aktionærer har ret til at møde personligt på bryghusets generalforsamling.
• Hver B-aktie á nominelt 2.000 kr. giver indehaveren 1 stemme på selskabets generalforsamling.
• B-aktierne oppebærer ikke ret til udbytte.
• B-aktionærer får minimum 15 % rabat på køb af øl i forhold til bryggeriets normale lagersalgspriser.
• B-aktionærer får 10 % rabat på rundvisninger og ølsmagninger.

Jeg synes samarbejdet med Beerbutler er helt genialt. Det er et spørgsmål om i fælleskab at skabe noget salg i en stille og udfordrende tid. Hele idéen er efter princippet “noget for noget”, jeg hjælper med gode priser, omtale og opmærksomhed på nettet, de hjælper med salg af mit øl og fortæller om fordelene ved mine nye b-aktier. Men HEY kunderne får også noget ekstra ud af, at købe kassen da Beerbutler trækker en vinder af 1 stk. Midtfyns b-aktie. Det forholder sig faktisk sådan at man kan købe kassen til samme pris, som den normalt ville koste nede på bryghuset. Så da Emil fra Beerbutler foreslog mig idéen til denne kasse, var jeg straks klar. Det skal også lige siges, at Emil og jeg ikke dur til at sidde på hænderne og vente på der sker noget, vi tager action og prøver nye idéer af.

Eddie Szweda, ejer af Midtfyns Bryghus

Du kommer videre til Midtfyns kassen her

Midtfyns kassen indeholder 12 forskellige lækre øl fra Midtfyns Bryghus, som vi nøje har udvalgt i samarbejde med den gode Eddie. Øllene bliver en bred vifte mellem stilarterne fra de helt lyse til de kulsorte, de kommer også til at varierer i alkohol styrke 5% til 11%.

MitOdense – det, der samler os