fbpx

Hos headspace Odense kommer mange unge, der ønsker at tale om alt fra problemer i skolen, selvvskade, stress, spiseforstyrrelser eller noget helt femte

Vi har alle brug for nogen at snakke med og hos headspace Odense er det dig, der bestemmer. Du bestemmer, hvad du vil tale om. Headspace Odense lytter og taler i det tempo, som du finder naturligt. Ingen problemer er for store eller for små. Det vigtigste er, at du føler dig tilpas og tryg ved at tale med med nogen.

Det kan være fra skolen, selvskade, stress, spiseforstyrrelser eller noget helt femte. Nogle har også brug for praktisk støtte til f.eks. samarbejde med kommunen, skole eller andet. Du bestemmer, hvad du vil snakke om, og hvad du vil have hjælp til hos headspace Odense

Headspace Odense er et tilbud til unge mellem 12-25 år. Intet problem er for småt, intet problem for stort.

Efter COVID-19 tilbyder headspace Odense også videosamtaler som en ny del af deres hverdag. Målet er at unge altid har et sted at tale med nogen.
Det er også muligt at snakke over en gåtur.

Ingen børn og unge skal stå alene. Alle fortjener nogen at tale med om livets udfordringer. Hos headspace Odense kan du få støtte og rådgivning til det, som du synes er svært i dit liv.

Headspace er et åbent og anonymt rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Inspirationen til headspace stammer fra Australien, og det danske initiativ kommer fra foreningen Det Sociale Netværk.

Headspace Odense er medlem af MitOdense. Se listen her

MitOdense – det, der samler os