fbpx

Solen skinner, varmen er kommet, barerne er åbnet. Men vi mangler stadig musikken og fællesskabet under åben himmel. TV 2 giver dig en snert af festival-sommer den 27. juni og fire lørdage frem

TV 2 sender skuespiller og sanger Rasmus Bjerg ud til fire kendte festivalbyer og laver minifestivaler med mange af de største danske musiknavne fra sommerens aflyste festivaler.

Rasmus Bjerg – og fire kendte musikere som medværter på hver deres festival – besøger hen over sommeren fire af de mest ikoniske og traditionsrige festivalsteder i Danmark. Det drejer sig om Roskilde Festival, Smukfest i Skanderborg, Vig Festival samt Langelandsfestivalen.

Odense skal ikke snydes for god musik, festivalstemning og fællesskab, så tænd for TV 2 eller TV 2 PLAY.

Vi skal høre stjernernes bedste anekdoter, og vi giver de musikere, der skulle have spillet på sommerens festivaler, en mulighed for at optræde foran hele Danmark. Vi møder nogle af de fans og frivillige, for hvem netop dén festival er årets højdepunkt. ’Hele Danmarks Festival’ er en hyldest til festivalernes fællesskab og en påmindelse om, at vi skal feste sammen igen, når krisen er forbi

Dorte Borregaard, underholdningsredaktør, TV 2.

Rasmus Bjerg og gæsteværterne dykker ned i festivalernes særlige traditioner og stemninger, ligesom hvert program viser koncerter med nogle af Danmarks største musikalske stjerner på scenen.

Sommerens festivaler er for mange selve symbolet på frihed, fest og fællesskab, og at miste den følelse har stor betydning for mange i Odense og resten af landet. Frihed er noget vi skal huske at værdsætte. Vi tager den for givet i Danmark og har nu mærket, hvordan det følelse at få den indskrænket. Det er ikke super fedt. Derfor et stort tak til TV 2 og alle andre der skaber nye veje for oplevelser.

Hannibal Klok, Formand, MitOdense

MitOdense – det, der samler os