fbpx

H.C. Andersen Festspillene mangler publikum til den dejlig tradition, der startede helt tilbage i 1965

I disse dage spiller H.C. Andersen Festspillene det hæsblæsende eventyr om Tommelise på scenen i Den Fynske Landsby. Forestillingen har fået mange roser med på vejen af både presse og publikum, der alle fremhæver børnenes høje niveau, den smukke scenografi og de eventyrlige og fantastiske kostumer. Selv de mindste er tryllebunde fra start til slut, skriver forældre og bedsteforældre til Festspillene.

Og nu er H.C. Andersen Festspillene godt i gang igen og selv om der har været 8145 gæster forbi og se årets forestillingen, er dette desværre ikke nok.

H.C. Andersen Festspillene mangler publikum, og publikum er alt afgørende for vores videre eksistens, da vi stort set alene “lever” af de billetter vi sælger. Vi er forsat i en økonomisk skrøbelig situation efter vores aflysninger sidste år og det er derfor vigtigt, at vi sælger de nødvendige antal billetter der skal til, for at vi kan lave næste års forestilling og lige nu kan jeg konstatere at det ikke er tilfældet.

Rune Kallager, formand for H.C. Andersen Festspillene

Opfordringen er derfor også helt klar fra H.C. Andersen Festspillene: Snyd ikke jer selv, børn eller børnebørn for en smuk, sjov, rørende og skøn forestilling, hvor 44 børn og unge leverer skuespil, sang, musik og dans så englene synger og bøgetræerne knejser. Og så skal man selvfølgelig huske på, at når man køber en billet til forestillingen er man med til at vedligeholde og sikre den snart 60-årige tradition med H.C. Andersen Festspillene familieteater i Den Fynske Landsby.

FAKTA:

– H.C. Andersen Festspillen har lavet forestillinger gennem de sidste 56 år på scenen i Den Fynske Landsby, kun afbrudt af sidste års corona.

– Der er kun plads til 1000 gæster pr. forestilling efter anbefaling fra myndighederne. 

– Der er brug for ca. 16000 gæster for at årets forstilling går i nul.

– Der er forestilling hverdag frem til den 7. august kl. 16.00 og en ekstra forestilling den 4. august kl. 11.00.

Find billetter her

MitOdense – det, der samler os