fbpx

Sæsonen på åen er ved at rinde ud, og efterårsferien er sidste gang denne sæson, at man kan komme ombord på Aafarten. Det markeres i år helt ekstraordinært ved at alle billetter sælges til halv pris. Også vandcykler

Odense Aafart sejler til halv pris i efterårsferien
Hvis du mangler noget at lave i efterårsferien, så giver Aafarten nu en oplagt mulighed. I efterårsferien er det nemlig muligt at sejle til halv pris i turbådene, der byder på en fantastisk tur ned af Odense Å.

Rabatten gælder ligeledes for ’Theodors Hemmelige Guldskat’, årets nye børneevent, som har været meget populær for børnefamilier hen over sommeren. Skattejagten starter allerede når du stiger ombord på Aafartens både. Her bliver du sejlet ud til Fruens Bøge, hvor du sammen med andre skal finde hemmelige spor, der forhåbentlig vil føre til den hemmelige guldskat.

Er du mere til en tur på vandcykel, kan du tage en tur på de meget populære vandcykler, som udlejes til halv pris hele efterårsferien. I kan sidde 4 personer i én vandcykel.

Vi ønsker at sige ordentligt tak for i år. Tak for støtten i en virkelig vanskelig sæson. Det gør vi ved at invitere alle ud på en sidste tur op ad åen til halv pris. På den måde får vi sat et ordentligt punktum ved en sæson, som vi aldrig vil glemme.

direktør, Eva Pasgaard.

Tøm en isbutik
Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok. I har nu chancen for at hjælpe Aafarten af med alle de lækre is, inden der lukkes ned for vinteren.
I kiosken vil der være halv pris på alle slags is. De smager lige så godt som de har gjort hele sommeren, og Aafartens guf er som altid hjemmelavet.

Det praktiske:
Billetter til Aafartens turbåde og Theodors Hemmelige Guldskat, kan både købes online på www.aafart.dk og i Aafartens kiosk. Is og udlejning af vandcykler købes i Aafartens kiosk.
Der er åbent fra d. 10.-17. oktober fra 11-14. Turbåden sejler kl. 12, 13 og 14.

MitOdense – det, der samler os