fbpx

Forbud mod store forsamlinger, såsom festivaler og markeder, fastholdes til og med august, fortalte statsminister Mette Frederiksen

Det betyder ingen Tinderbox festival d. 27. – 29. juni, som mange allerede har købt billet til og gerne ville købe billet til.

Men kan Tinderbox afholdes på et andet tidspunkt i 2020 i Tusindårsskoven? Kan det overhovedet lade sig gøre på så kort tid. Hvad sker der hvis det ikke er muligt? Har Tinderbox økonomi til at vente til 2021 uden nogen indtægt? Der er mange spørgsmål, som melder sig. MitOdense håber at se Tinderbox igen, da festivalen har kæmpe betydning for Odense branding, som en spændende by for studerende, erhvervsliv og alle Odenseanere i en eller anden grad.

Men det betyder også, at vi misser Heartland Festival sidst i maj i de smukke omgivelser omkring Egeskov Slot. Vi afventer i spænding hvad der sker her.

Grøn koncert må vi desværre også kigge langt efter. En festival hvor mange Odenseanere har mangeårige traditioner for at mødes og samles. Det bliver ikke en sommer, som vi kender den.

Det traditionsrige dyrskue ‘Det Fynske Dyrskue‘ flyttes til 11. – 13. juni 2021

Og så kommer spørgsmål til alle de andre begivenheder i Odense. Frem til 10. maj, må Odenseanerne ikke være mere end 10 personer samlet, så det betyder ingen Odense Street Food Festival og ingen Rosé Festival på datoen.

MidtFyns Festival havde ca. 1500 besøgende sidste år, hvilket er for meget og heller ikke kan afvikles på datoen.

Langelands festival, Champagne Festival, Gin Festival, Aerosmidt i Middelfart, Vi elsker 80´erne og Vi elsker 90´erne kommer vi heller ikke til på datoen.

Hvad vil der ske med Odense Blomsterfestival og H.C. Andersen Festival og alle de andre. Bliver de aflyst i år eller flyttet til senere på året?

Spørgsmålene er mange, men en ting er sikkert. Det bliver en noget oplevelses fattig sommer i Odense, vi alle gå i møde.

MitOdense – det, der samler os