fbpx

I 2014 lukkede TBT-gade i Odense og året efter kom Tinderbox og medvirkede til en mental ændring af Odenseanernes opfattelse af Odense

Tinderbox er ikke kun medvirket til en øget vækst i Odense, men også skabt traditioner blandt byens borgen og endda længere end det. Flere steder fra landet mødes folk til en årlig festival, hvor der næsten er garanti for super godt festivalvejr.

Samtidige overnatningsmuligheder i Odense er fuldt ud booket under Tinderbox. Det medfører flere gæster i byen, som erhvervslivet nyder godt af. Masser af gæster kommer til Odense og masser af omtale i alle medier i Danmark. Odense fik med ankomst af Tinderbox masser af opmærksomhed og kan nu bryste sig med, at have en festival i samme liga som Roskilde og Skanderborg.

Lige pludselig begyndte stjerner at kommer til den fynske jord, hvilket ikke er sket siden de gode gamle dage på Midtfyns Festival. Robbie Williams, Axwell Λ Ingrosso, MØ, Major Lazer, David Guetta, Rammstein, Lukas Graham, Volbeat, Suede, The National, Martin Garrix, The Killers, Kings of Leon, Run-D.M.C., Pet Shop Boys, Tiësto, Kygo, Depeche Mode, Wiz Khalifa, Swedish House Mafia, Billie Eilish, The Chainsmokers, Miley Cyrus og mange mange flere.

Men lad os lige vende tilbage til traditionerne.

Vi ser lige nu at den manglende Tinderbox 2020 giver anledning til at mange rundt omkring i Odense holder deres egen ‘Tinderhomebox’ hjemme i haverne. Her mødes mange i de grupper, som oftest følges ad til Tinderbox. Og det er da stærkt, at på trods af en aflyst festival, så holder folk fast i at mødes i festivalens ånd. Det er venner, der fast mødes hvert år i Tusindårskoven, det er familier og det er studerende, som på trods af forskellige adresse i Danmark, stadig mødes hvert år til Tinderbox.

Fantasien fejler ikke noget, når det kommer til at ville Tinderbox. Der laves armbånd til hjemmefesterne og nogle er endda gået så vidt, at bygge en scene i kolonihaven. Hvis du søger på Instagram og #tb20, så finder du masser af kreative hjemmefester.

Vi glæder os allerede vildt meget til Tinderbox 2021, og det er der også mange andre Odenseanere og andre danskere, der gør.

MitOdense – det, der samler os