fbpx

Ejendomsselskabet Olav de Linde og Selskabet Thrigehallerne v/Tahir Siddique er glade for at kunne fortælle, at der med Thrigehallerne nu kommer et nyt urbant spisested i den gamle bazar.

I den tidligere Fyns Bazar i Odenses Skibhuskvarter åbner Tahir Siddique i starten af 2022 Thrigehallerne – et moderne foodmarked med eksotiske madboder.

Det er planen, at hallerne skal renoveres med respekt for historien og herefter indrettes med tanke på både børnefamilier, unge og ældre.

Udover området med små spisesteder kommer der faciliteter, der giver mulighed for afholdelse af konferencer, og jeg har også planer om, at der skal afholdes forskellige events og aktiviteter, som alle er velkomne til at deltage i.

Tahir Siddique, ejer.

Fra Arkaden Downtown til Thrigehallerne

Tahir overtog den nødlidende Arkaden i sommeren 2019 og har nu solgt stedet, men ønsker at videreføre nogle af madboderne i nye rammer.

Det fantastiske rum i den tidligere Bazar har stået tomt siden Bazar Fyns konkurs. Det er derfor nu glædeligt, at vi med åbningen af Thrigehallerne kan se frem til, at de smukke, gamle lokaler kommer til at summe af liv.

Skibshuskvarteret og Thrigefirkanten

Skibshuskvarteret er et helt særligt kvarter med beboere, der har en fantastisk tilknytning til området. Thrigefirkanten rummer allerede mange erhvervslejere og hen over det næste år vil der komme 100 nye boliger til. Både lejer og udlejer har store forventninger til samspillet mellem områdets øvrige lejere og områdets nye samlingssted.

Om Thrigehallerne

  • 1200m2 nyrenoveret halbyggeri med sjæl og historie
  • Urbant spisested med madboder med et bredt udvalg af mad fra hele verden
  • Forventet åbningstidspunkt: februar 2022

MitOdense – det, der samler os