fbpx

I Storms Pakhus vil de gerne hjælpe til hvor de kan. Derfor deler de igen i år gratis juletræer ud til trængte familier den 22. december.

Det er efterhånden blevet en lille juletradition, at de fine juletræer, som står på Pakhuspladsen, skal have et nyt hjem inden juleaften, så de kan pynte hjemme i stuerne.

Juletræerne er tiltænkt trængte familier, som måske ikke selv har økonomi eller mulighed for et få et juletræ. Storms Pakhus håber derfor at folk vil respektere dette.

I år har de 40 juletræer, som søger et nyt hjem. Er du interesseret i at få et af juletræerne hjem til dig, kan du skrive dig op til et juletræ her senest den 17. december. Det er først til mølle: https://forms.gle/hQhNcvqqP7bg3q1z5

Juletræerne kan afhentes den 22. december mellem kl.9.00-15.00 ved bagindgangen (Seebladsgade 21B), hvor det også er muligt at komme til med bil og trailer.

Har man ikke mulighed for selv at afhente et juletræ, kan Storms Pakhus køre ud med dem inden for en radius af 10 km fra Pakhuset den 22. december.

Juletræerne er mellem 1,40 og 1,70 meter høje.

MitOdense – det, der samler os