fbpx
Odense MitOdense

MitOdense – det, der samler os

MitOdense er influencer i Odense,
der bringer nyheder for Odenseanere. 

Læs her under og følg med på MitOdense Instagram og Facebook for flere spændende historier.

Torsdag den 28. maj åbner Storms Pakhus igen porten til byens største street food-mekka

I knap to måneder har porten været lukket. Nu er gryderne igen sat på blusset, personalet har fundet arbejdstøjet frem og de nye retningslinjer er på plads, når de fra klokken 11 står klar til at byde gæsterne velkommen i de højloftede haller samt på Pakhuspladsen.

Normale tilstande nærmer sig i Odense, det er i hvert fald nu muligt at komme ud og få nye oplevelser ind under huden.

Vi ser frem til at slå dørene op – og mest af alt til at dufte maden fra vores mange køkkener igen. Vi er overvældede over al den positive energi, der har været omkring vores byggeprojekter og LIVE events. Det gør det sjovt at drive forretning, selvom det har været en hård periode – ikke mindst for alle vores madboder. Pakhuset vil se lidt anderledes ud – ud over at vi har piftet en del op, så har vi også haft travlt med at gøre Pakhuset klar, så vores gæster kan hygge sig, selvom vi stadig skal holde afstand.

Martin Bødker, direktør, Storms Pakhus

Nye tider med nye tiltag
At skabe rammerne for afstand og andre hygiejnetiltag er nemlig noget Pakhuset har arbejdet med i lukkeperioden. Når gæsterne igen indtager Pakhuset vil de bl.a. blive mødt af kø-markørker og nyseskærme ved madboder og barer, et stort antal håndspritdispensere i Pakhuset samt håndvaske på Pakhuspladsen.

Selvom Storms åbner op igen d. 28. maj, så må vi stadig vente lidt endnu med at tage venner og familie med til quiz, banko eller til et af de mange andre events, man plejer at kunne tage til på Pakhuset. Det må vi, fordi forsamlingsforbuddet på 10 personer stadig gælder lidt endnu. 

Derfor skal du holde øje med deres facebookside, hvor de lidt endnu byder på god LIVE underholdning. På søndag kan du bl.a. deltage i LYKKEHJULET LIVE kl. 15.00 i en særudgave for hele familien. Præmierne er større end normalt, da de deler særlige præmier ud i forbindelsen med deres genåbning. Find begivenhed her

MitOdense – det, der samler os