fbpx

Kom med til Quiz og Banko på sikker afstand hos Storms Pakhus

Vi må dyrke fællesskabet hver for sig i øjeblikket, men det forhindre os ikke i at mødes online. Og det har Storms Pakhus heldigvis en løsning på.

De har nemlig stablet en live-udgave af deres klassiske quiz og banko på benene. To af deres faste arrangementer har de ændret til et karantæne-venligt koncept, hvor folk kan være med til at quizze og spille banko på sikker afstand hjemme i stuerne.

Det bliver næsten quiz og banko som det plejer, bortset fra at Pakhusets quiz-vært og banko-vært kommer til at stå alene på scenen i Pakhuset, mens du sidder klar hjemme foran skærmen.

Quiz og Banko starter begge kl. 19.00 og reglerne er næsten helt som de plejer.
Storms Pakhus sender live fra deres Facebookside, men da det er første gang et arrangement afvikles via Facebook, er der risiko for mindre tekniske udfordringer, som Storms Pakhus dog håber kan accepteres.

Det er gratis at deltage i både quiz og banko og Storms Pakhus har sørget for herlige præmier fra Pakhusets madboder.

Live Banko foregår torsdag den 2. april kl. 19.00 – Her skal man tilmelde sig via billetlink på Facebooksiden, hvorefter man får tilsendt en bankoplade. OBS: Der er begrænset antal bankoplader. Kom videre her

Live Quiz foregår tirsdag den 7. april kl.19.00 – I løbet af dagen kan man hente et quizark på Storms Pakhus’ Facebookside. Klik videre her

MitOdense – det, der samler os