fbpx

Det nye H.C. Andersens Hus, Odense Opening og en lang række andre initiativer har været med til at trække gæster til Odense hen over sommeren og de allerspædeste indikationer viser, at den fynske hovedstad faktisk har haft den bedste turismesommer i mange år.

Nu skal turisterne fortsætte med at
komme hen over efteråret, og det skal bl.a. ske med en interaktiv podcast, der bringer tørstige og historieinteresserede gæster rundt i byen guidet af øllets historie.

Fra mjød til specialøl – sådan lyder titlen på den rejse, som en dugfrisk interaktiv podcast i Odense vil bringe byens gæster og lokale ølelskere på.

Virksomheden Storyhunt har i tæt samarbejde med tre odenseanske ølbarer, en lokal historiker, Destination Fyn og VisitOdense jagtet den gode fortælling om øllets historie. Og det er der nu blevet en
spritny og innovativ oplevelse ud af.

Vi har udviklet en interaktiv podcast, der vha. vores kortbaserede app og GPS guider brugerne igennem ca. 2 timers vandring i byen. En vandring, der undervejs bliver krydret med smagen af specialøl og den hyggelige stemning på tre af Odenses mest specielle ølbarer. Odense er den helt oplagte by at lave en interaktiv podcast om øllets historie, og vi er ret stolte over resultatet, som vi glæder os til at præsentere for brugerne.

Mathias Mølgaard, CEO i Storyhunt.

Det er projektet Kickstart Innovationen, som har givet københavnske Storyhunt muligheden for at udvikle et helt nyt forretningsben og altså nu beriget Odense med endnu et innovativt turismeprodukt.

Behovet for at booste storbyerne i kølvandet på Corona-pandemien er helt centralt i projektet og med en tilbagegang sidste år på 43 pct. i overnatninger, har Odense absolut sit at indhente. Der har gennem pandemien og hen over sommeren været taget adskillige initiativer med henblik på at genstarte storbyturismen, og det stærke samarbejde i Odense har tilsyneladende givet pote, hvis man ser på de foreløbige indikationer for juli måned. På dørtrinnet til skuldersæsonen hilses den både underholdende og lærerige øl-podwalk således velkommen.

Turen består af ni stop, og undervejs kan brugeren ikke nøjes med at lytte. Man får brug for endnu en sans, når der skal smages på den odenseanske ølhistorie med tre lækre specialøl. De serveres nemlig ved
ankomst til de tre barer; Carlsens Kvarter, Bryggeriet Flakhaven og Anarkist.

Læs mere og book tur her

Fakta:

  • ”Fra Mjød til specialøl – en interaktiv podcast om øllets historie” frigives den 4. september på Øllets Dag
  • Den interaktive podcast er udviklet i regi projektet Kickstart Innovationen med midler fra Danmarks
    Erhvervsfremmebestyrelse
  • Oplevelsen koster 249 kr. inklusiv tre specialøl undervejs.
  • Partnerne bag podcasten er den københavnske startup virksomhed Storyhunt, Destination Fyn, Odense
    Kommune, Historiens Hus, Carlsens Kvarter, Bryggeriet Flakhaven og Anarkist

MitOdense – det, der samler os