fbpx

I år afholdes Odenses traditionsrige skulpturtriennale i Skulpturparken på Hollufgård samt på Det Fynske Kunstakademi.

SkulpturOdense’21 er en af de mest spændende kunstbegivenheder på Fyn, og temaet ”Brydningstid: To epokers pejling i det ukendte” danner i år rammen om udstillingen.

Fra 1. juli og frem til 31. oktober kan du se 34 værker af 48 danske og udenlandske kunstnere i herregårdsparken.

Oplev for eksempel Nana Francisca Schottländers spejlport, som spejler omgivelserne og på magisk vis forsvinder i skovbrynet. Eller gå ad den snoede sti op på Sneglehøjen, hvor Andreas Oxenvad ophæver tyngdekraften og balancerer natursten i fantastiske opstillinger. Eller hvad med et par fristende røde læber, skabt i fiberbeton af Olga Benedicte, som åbner op til en dyb brønd? Der er masser at opleve, for i år er SkulpturOdense-udstillingen større og mere omfattende end nogensinde før. Og når du er blevet kunstmæt, er der naturen at boltre sig og finde ro i.

Udstillingen er den ideelle udflugt for alle kunst- og naturelskere. Her oplevelser for både store og små, og der er kunst i alle sværhedsgrader.. Specielt til børnene har Hollufgård Skulpturpark skabt et hæfte fyldt med sjove kunstlege. Hæftet er gratis, og det er lige til at tage i hånden og gå ud og bruge i parken sammen med kammeraterne eller familien.

Sommeren igennem er der litteraturarrangementer og performances, og 6.-7 august er der aktivitetsweekend for hele familien med kreative workshops, performances og rundvisning.

Velkommen til en sommer, der bobler af kunst i Skulpturparken på Hollufgård.

Fra 10. September kan du sideløbende med udstillingen i Skulpturparken se den indendørs skitseudstilling på Det Fynske Kunstakademi. Begge udstillinger varer frem til 31. oktober.

Læs mere på skulpturodense21.dk

Adresse

Hollufgård Artist Residence – SkulpturparkHollufsgårds Allé 26. 5220 Odense SØ

MitOdense – det, der samler os