fbpx

Åben e-Sportsskole, Skate-undervisning i Skt. Jørgens park, Street dance Jam space, Kanotur, NBA – Basket sommer 2020, Sommernaturskole i Tarup-Davinde: Ud i naturen på Ødegården og meget meget mere.

Ungerne har sommerferie og hvad skal de dog lave hele den lange sommer. Der kan selvfølgelig være planlagte ture i sommerhus, men nok ikke alle seks uger. Så Odense Kommune har lavet masser af mulig underholdning for ungerne. Og mange af arrangementerne er gratis.

Folketingets partier har indgået en aftale om midler til sommeraktiviteter til børn og unge mellem 6 og 17 år. Odense Kommune har modtaget godt 6 millioner kroner, som betyder, at institutioner og foreninger kan tilbyde en lang række spændende oplevelser i byen i juli og august.

Da mange af os må holde ferie hjemme i år, som følge af corona, bliver der masser at opleve i Odense henover de kommende måneder. Byen rummer i sig selv mange muligheder, men i juli og august kommer der en række særlige tilbud til børn og unge mellem 6 og 17 år.

Trods det korte varsel har der været stor interesse fra Odenses institutioner, foreninger og kunstnere om at byde ind, så sommeren kan blive fyldt med gode oplevelser, og det betyder blandt andet, at børn og unge kan se frem til at prøve kræfter med kunstworkshop, teater, sport og meget mere.

Vi har altid haft en stor tilstrømning til vores kulturelle sommeraktiviteter i Odense, som har været med til at skabe liv og stemning i byen. Nu har Folketinget givet os mulighed for at gøre noget ekstra ud af sommeren, og jeg er virkelig glad for at opleve, hvordan institutionerne straks er klar med gode, lærerige og underholdende oplevelser for børn og uge.

By- og kulturrådmand Jane Jegind 

Fælles for sommeraktiviteterne er, at de opfylder enten det ene eller begge af Folketingets krav:

1. Bidrage til at lukke de faglige huller, der kan være opstået hos nogle børn og unge som følge af skolelukningen.

2. Understøtte et socialt/trivselsmæssigt formål med fokus på børn og unges deltagelse i fællesskaber samt understøtte deres interesser i øvrigt og udfordre dem til at prøve nye og anderledes aktiviteter.

MitOdense – det, der samler os