fbpx

Heldigvis har vi Odense Å, hvor vi kan være sammen hver for sig og stadig nyde godt af solen indenfor de rammer som COVID-19 tillader. Odense Aafart har løsningen klar

Vi går en sommer i møde med væsenlige mindre oplevelser end vi er vant til i Odense. Alle store begivenheder er aflyst. Nogle få rykket til efteråret.

Odense Å bliver uden tvivl et frirum, hvor vi kan opleve og nyde på samme tid. Familier kan være være sammen og opleve sammen og stadig holde afstand til andre. Børn kan komme ud i naturen lige midt i byen.

Odense Aafart har søsat deres vandcykler og kanoer, så du kan komme på vandet og stadig holde afstand. Du kan være helt tryg ved at f. eks. leje kano hos Odense Aafart. Odense Aafart har mange års ekspertise, når det gælder oplevelser på Odense Å. Det gælder også for kanoudlejning, som nu tilbydes. Kanoerne er af mærket Linder 525, som er specielt egnet til udlejning. Kanoerne er ekstra store, så der er god plads til personer og oppakning. Vigtigst af alt, så er kanoerne meget stabile. Læs mere her

Naturen i Odense og på Fyn bliver årets store oplevelse. Odense Å vil naturligt være et samlingspunkt, som følge af placeringen tiltrække mange, men vi må ikke glemme, hvorfor situationen er som den er i øjeblikket. Brug Odense Å med fornuft og omtanke og hold god afstand til hinanden.

Vi skal selvfølgelig stadig tænke os om, så vi ikke står i stor kø tæt pakket, når billeter skal bestilles.

MitOdense – det, der samler os