fbpx

Ny sportslounge har fået fodfæste i Odense midtby.

Mads Kildegaard, er bestyrer i den nye sportslounge på 1. salen i Arkaden Food Hall, Carl’s Corner.

Mads store drøm er, at sportsloungen, bliver en af byens fortrukne sportsbarer for Odenseanerne. Allerede nu har de lavet nogle gode klubaftaler og håber de kan lave endnu mere lokalt samarbejde.

Jeg er oprindeligt fra Lolland, men har slået mine folder i det fynske de sidste 5 år. Jeg er vild med øen! Jeg har arbejdet som bognørd, bartender, tjener og sælger… Nu har jeg fundet min rette hylde i Arkaden, hvor jeg hepper på gæsterne når de gir’ den gas med en omgang bordfodbold, serverer bajer ved bordene mens de hepper på livet løs på deres favorithold, og så sørger jeg selvfølgelig for de forskellige aktiviteter bliver afholdt.

Bestyrer, Carl’s Corner, Mads Kildegaard.

De viser ikke kun sport på de 3 skærme i baren og serverer kolde drikkevarer, de vil også gerne være et samlingssted for alle sportsinteresserede. På skærmene viser de lige nu NFL og badminton.

En af de bedste ting ved deres sportslounge er, at det er nemt for barens gæster at få god mad. I dribleafstand er der intet mindre end 12 madboder, der er klar til at servere, fx bøfsandwich med brun sovs, asiatisk mad og andre lækkerier.

Hverdagstraditioner og værtshusaktiviteter

Hver dag kan deres gæster udfordre hinanden i brætspil, bordfodbold og rafling. Vinderen får altid en omgang på husets regning! Derudover har de planlagt alt fra rafleturneringer i Løgn, bordfodboldsturneringer, quiz, sportsbanko og backgammon-cups.

Carl’s Corner ligger midt i et madhus, hvor der er plads til alle og mad til alle, derfor har de også lavet et godt samarbejde med madboderne, hvor gæsterne kan få 20% rabat i sportsloungen, når de har købt mad. Tilbuddet gælder alle dage, 1 time før, under og 1 time efter en kamp.

MitOdense – det, der samler os