Fra mandag den 16. november til fredag den 20. november handler det om iværksætteri. Det sker digitalt, meeen der er også mulighed for fysisk deltagelse
Programmet for årets Iværksætterfestival er klar og der er åbent for tilmelding.
Der er arbejdet hårdt for at få programmet på plads, så alle restriktioner i forhold til COVID-19 er på plads. Der er mundbind, sprit og mindst en meter mellem stolene. De fleste arrangementer i ugen giver mulighed for både fysisk og digitalt deltagelse.
Uanset om du er til en digital eller fysisk udgave, så skal du være opmærksom på, at flere af ugens arrangementer kræver tilmelding.
Mandag den 16. november
Emil Thorup tager teten igennem godt halvanden times inspirerende og underholdende snak med udgangspunkt i grønt og bæredygtigt iværksætteri.
Sofadebat med Erhvervsminister Simon Kollerup og Borgmester Peter Rahbæk Juel.
En snak om iværksætternes rolle i den grønne omstilling med Tommy Ahlers, MF for Venstre og klimaordfører, og Nicolaj Reffstrup fra tøjbrandet GANNI.
IværksætterOdense-prisen 2020.
Fem nominerede iværksættervirksomheder i Odense har mulighed for at gå hjem med 40.000, 15.000 og 10.000 skattefrie kroner. Afsløringen af vinderne og præmieoverrækkelsen varetages af Rådmand Christoffer Lilleholt og Poul Kjærgaard, chefredaktør, Fyens Stiftstidende.
Speakers Days – tirsdag og onsdag
To inspirationsdage, hvor du kan opleve en række spændende talks med engagerede iværksættere.
Tirsdag den 17. november
Fablewood
Mød Kristian Sidelmann og Rasmus Fiil Svarrer, der står bag det legesyge design, og hør hvordan de gang på gang rejser store beløb via crowdfunding-platformen Kickstarter.
Hollÿ´s Pilates
Gosia Holik sagde sit job op og satsede alt. Hør hende fortælle om, hvordan det er at være first mover i Odense indenfor pilates-verdenen. Tilmelding BLOK 1
RICE
Hør hvordan Charlotte Guéniaus passion for mad og farver har ført til en verdensomspændende virksomhed, der eksporterer til mere end 45 lande, og caféfranchisekoncepter rundt i Europa.
Kobots
Peter Hartvigsen har opfundet Amigo, som er blevet tømrernes gips-robotven. Hør ham fortælle om, hvordan man disrupter håndværkerbranchen med stemmestyrede robotter.
Tilmelding BLOK 2
RÅDgiverne – gir gode råd
Har du brug for råd og vejledning?
Som ny virksomhed er der mange ting at holde styr på. Hvordan er det nu lige med momsindberetning, GDPR og skattefradrag – og hvilke forsikringer er egentlig lovpligtige?
Teamet af rådgivere er knivskarpe. Gennem dialog og oplæg vil Kielberg Advokater, Søby Revisorer, GF Forsikring og Middelfart Sparekasse afklare alle de spørgsmål, du må have i forhold til din kommende eller nuværende virksomhed. Tilmelding her
Onsdag den 18. november
Ditlevsdal
Niels Henrik Ove tog på jordomrejse og fik ideen til en bisonfarm. Nu er hans virksomhed vokset gigantisk i omfang og har mere end 25.000 gæster årligt.
Milling Hotels
Jan Milling var tømrer og hans kone var pædagog. Så blev de helt tilfældigt hotelejere. Nu er det ene hotel vokset til 10 og drives som en familieejet virksomhed.
Nr. Åby Bageri
Mød Carsten Bjørn Bak Matthiesen, som pludselig blev iværksætter igen, da hans romkugle gik viralt. Og hør hvordan bageriet voksede ud af den lokale brugs og nu sælger romkugler til hele Danmark. Tilmelding BLOK 3
Nature Planet
Anne Dorthe Hjort var med til at opbygge et tøjdyrsbrand med stærk fokus på CSR. Det førte til opkøb af en kapitalfond for et trecifret millionbeløb.
Huset Venture
Lars Holstein fortæller om, hvordan man driver en overskudsgivende socialøkonomisk virksomhed, som lever for at udvikle og skabe arbejdspladser for mennesker med nedsat arbejdsevne. Tilmelding BLOK 4
Torsdag den 19. november
Tænk socialt ansvar ind i den daglige drift
Kom og oplev et symposium, hvor du får en unik mulighed for at blive klog på social ansvarlighed, social innovation og socialøkonomiske virksomheder.
Stine Bosse styrer slagets gang, når hun stiller alle de frække spørgsmål til et panel af specialister, forskere, rådmænd og erhvervsfolk og udfordrer dem, når der gennem høj faglighed udveksles specialistviden om social ansvarlighed og social innovation både i virksomhederne, i samfundet og i det offentlige.
Passionerede folk deltager i debatten.
De repræsenterer Rådet for Samfundsansvar og Verdensmål, erfarne virksomhedsejere, kapitalfonde, forskningscentre og udviklingshuse samt Odenses toppolitikere, Rådmand Christoffer Lilleholt, By- og Kulturforvaltningen, og Rådmand Brian Dybro, Beskæftigelses- og Socialforvaltningen.
Tilmelding her
MitOdense – det, der samler os