fbpx

Hele Danmark inviteres til gratis landsdækkende virtuelt løb, hvor vi løber sammen, hver for sig

Søndag den 19. april inviterer syv af de største danske løbsarrangører alle danskere ud at løbe og gå. Det sker i et virtuelt arrangement, hvor hver enkelt deltager melder sig til på nettet. Distancerne vil være på 5 km, 10 km og halvmaraton (21,1 km). Arrangørerne står blandt andet for alle DHL Stafetter og Royal Run i Danmark.

Den enkelte deltager i DANMARK LØBER kan følge med i det landsdækkende arrangement via sin mobiltelefon. Der vil være fælles opvarmning fra et studie, hvor værterne vil guide alle løberne gennem dagen. Starten går klokken 11.00 for alle. Undervejs vil der være informationer og pep talk fra værterne og forskellige konkurrencer. I løbet af dagen vil værterne ringe nogle af deltagerne op for at få kommentarer og stemningsrapporter. Alle kan sende hilsner, billeder og videoklip ind til studiet fra deres løbe- og gåtur. Deltagerne modtager diplomer og virtuelle, lav-selv medaljer. Du tilmelder dig her

Arrangørerne understreger, at de generelle anbefalinger fra myndighederne skal følges under hele arrangementet.

Arrangørerne sender samlet set mere end 450.000 deltagere ud at løbe og gå hvert eneste år. Med de mange aflysninger er situationen helt ændret i år.

Mange nye løbere har samtidig fundet glæden ved løb, da deres sædvanlige motionstilbud er lukket ned. Vi er derfor glade for i samarbejde med landets største løbsarrangører at kunne samle danskerne i et online-løbefællesskab, der sætter fokus på vigtigheden af fællesskab og motion i en tid, hvor vi ikke kan mødes fysisk til de store stemningsfyldte arrangementer. Vi håber derfor, at danskerne vil snøre løbeskoene og løbe sammen med os, hver for sig.

Dorte Vibjerg, direktør i Sparta – Danmarks største løbsarrangør

Startstedet i denne helt specielle situation er motionistens egen hoveddør. Vi håber, at du vil bakke op og iklæde dig de røde og hvide farver den 19. april, så hele Danmark kan se at Odense løber med. Se Facebook begivenhed her

Kontakt til de lokale arrangører:

Sparta Atletik & Løb, Dorte Vibjerg, 22622026, vibjerg@sparta.dk

Aarhus Motion, Jeanette Boye Sørensen, 26289511, Jeanette@aarhusmotion.dk

Aalborg Atletik & Motion, Thomas Nolan Hansen, 23479454, sportschef@aalborgatletik.dk

OGF Odense, Michael Nielsen, 29251880, michael@ogf.dk

HCA Marathon, Erik J. Mogensen, 40450203, Ejm@hcamarathon.dk

Sport Event Syd, Per Hussmann, 20421959, per@sporteventsyd.dk

Lillebælt Halvmarathon, Mads Stryhn, 40131343, info@lillebaelthalvmarathon.dk

MitOdense – det, der samler os