fbpx

Vi har også kigget mod andre steder på Fyn, hvor der sker spændende ting

Af Nadia Jensen

Vi maler byen rød: The musical 3/8

Fotokredit Nyborg voldspil

I Nyborg kan man opleve en musical, hvor man bliver taget tilbage til 1980’erne. Ikke nok med det, så får publikum mulighed for at feste til klassiske sange som ”Danse i måneskin” og ”Vi maler byen rød”, samtidig med at de kan nyde en god forestilling. 

Gratis musikquiz på Vintapperstrædets torv i Odense 4/8

Fotokredit Live music Odense

Kom og test dine musikviden sammen med venner på Vintapperstrædets torv. Det bedste ved det hele er det er gratis, hvor dig og dine venner kun skal sørge for forfriskninger til jer selv. 

DYNAMO præsenterer: Den rullende cirkus-biograf Circus Cinema 5. – 7. /8

DYNAMO Circus Cinema er et miks af nye og gamle cirkus-film der alle fortæller en historie enten med cirkus som narrativ eller som medium.

Prøv kræfter med virtuel cykling 7/8

Fotokredit Storms Pakhus

Storms pakhus har i samarbejde med Wahoo lavet en begivenhed, hvor du kan afprøve dine cykelkompetencer og udfordre dig selv virtuelt. Derudover kan du i cykelpauserne udforske Storms pakhus’ madunivers. 

Rosé festival Odense 2021 7/8

Fotokredit rosé vin festival

Er du vild med vin og hyggelige stunder? Så er Odenses Rosé festival noget for dig. Når du køber billet, får du mulighed for ét glas rose på hver af de 15 stande festivallen har. Derudover er festivalpladsen fyldt med vin og madboder, så du ikke mangler noget. 

Insektjagt i Munkemose 13-14/8

Fotokredit Det fynske dyreskue

Det Fynske dyreskue har lavet denne begivenhed, så Odenses dyreliv kan udforskes af både store og små. Her er der sørget for en naturvejleder, som kan forklare dig om dine fund og andre dyr i byen. Bedste af alt er, at det er et gratis arrangement, så du skal bare dukke op og være klar til at have en god dag. 

Hr. Weyse og Badehotellet 13/8

First Hotel Grand Odense

Denne begivenhed giver dig mulighed for at komme bagom den populære serie Badehotellet, hvor du i selskab med skuespiller Jens Jacob Tychsen får en skøn aften. Her kommer man til at se fraklip, film og meget mere, hvor Tychsen formidler og synger. 

Svendborgsund Dansk top Festival 19/8

Fotokredit Svenborgsund dansktopfestival

Nu er der kommet en ægte dansktopfestival til Danmark, hvor du har mulighed for at deltage og få en skøn aften. Til festivallen kan du høre gamle klassikere fra blandt andet Sussi & Leo og meget mere. 

OB vs Brøndby IF 21/8

Fotokredit Odense boldklub

Kom til endnu en hjemmekamp, hvor OB og Brøndby IF skal mødes ansigt til ansigt. Her kan man se en fodboldkamp i levende lys samtidig med, at man kan opleve den fede fodboldstemning, som bringer fodboldfans sammen. 

H.C.  Andersen Festival 2021 22/8

Fotokredit H.C. Andersen festivals

Fra d. 22-29 august kan du tage på opdagelse i festivalens eventyrlige univers. Her har dig og din familie mulighed for at opleve teater, foredrag, comedy og meget mere. Kom og fordyb dig i Odenses elskede H.C. Andersen og hav en dejlig dag med din familie. 

Odense Gadeteaterfestival 22/8

Fotokredit Danmarks internationale gadeteaterfestivaler

Odenses gadeteaterfestival er en unik oplevelse, hvor du går rundt i Odense med teaterforestillinger alle vegne. Selve festivallen varer seks dage, så der er god mulighed for at planlægge efter deres program, som indeholder blandt andet Dancing Queen. 

Fællessang- vi synger sammen 23/8

Fotokredit H.C. Andersens festivals

Dette er en festival, hvor vi fejrer, at vi må mødes og være sammen i store selskaber igen. Dertil har du mulighed for at synge sammen med nogle af Danmarks største kunstnere, såsom Shaka Loveless og Søs Fenger. 

Fødselsdagsfestival 26/8

Fotokredit BarMalt det fynske ølhus

Det fynske ølhus MALT fylder 2 år, hvilket skal fejres med hyggelige stunder bestående af tre dage. Her kan man opleve fynsk øl, ølsmagning, musik og meget mere. Derudover bliver der afholdt en konkurrence i terningespillet løgn, hvor du kan vinde en guldbelagt terning. 

Vi elsker 90’erne Odense 2021 28/8

Fotokredit Vi Elsker

Kom og fest til de fedeste 90’er hits i Kongens have! Her er der mulighed for at nyde 25 artister, som alle har rødder fra 90’erne, samtidig med at du kan nyde en kold øl eller en drink i hjertet af Odense. 

Odeolody presents – Skyggen (HCA Festivals) 28/8

Fotokredit Odeology

Denne begivenhed giver dig mulighed for at komme ud af solens stråler og ind i et univers, hvor alle lys har en skygge. Her har du mulighed for at opleve et show, som du ikke har oplevet før med musik og lys. 

Filmisk byvandring 31/8

Fotokredit OFF- Odense international film festival

Kom og oplev en unik forestilling, hvor du igennem din telefon kan opleve små fortællinger, digte og meget mere. Alle disse eventyrlige elementer åbner sig op, så du kan opleve en personlig intimitet med hvert eneste værk. 

MitOdense – det, der samler os