fbpx

Det er ingen hemmelighed, at det ikke altid er nemt at være en lille virksomhed i Odense, og når der så kommer en så alvorlig situation som den med Covid-19, så bliver det kun endnu sværere

En af de virksomheder er Atelier K, der ligger i Nedergade. Og som mange andre steder i byen, så mærker ejer Kathrine, hvad COVID-19 gør mod Odense i øjeblikket.

For at være med til at sikre, at den gamle bydel i HC Andersen kvarteret fortsat skal have et liv med små spændende butikker også efter tiden med Coronavirus, har Atelier K valgt at lave en særlig rabatkode til den nyåbnede hjemmeside www.atelierk.dk, hvor der vil være 20% rabat i alle de 14 dage, hvor Danmark mere eller mindre er lukket ned. Til og med 29. marts. Koden hedder ’stay safe’.

I forvejen har butikkerne i området et tæt sammenhold og en mission om at den gamle bydel skal være et åndehul og inspirerende sted for odenseanerne. Det er Odensens bohemekvarter, og det er i høj grad værd at bevare og værne om, men det kommer ikke af sig selv. Derfor dette initiativ i en tid, hvor gaderne er tomme og de små erhvervsdrivene har det hårdt.

Atelier K åbnede i november 2019 i Nedergade 10, og det var med det mål at lave en butik, der hylder det gode håndværk, detaljen og bæredygtighed. Det er ikke store og kendte mærker, men udvalgte designere og mærker fra hele verden.

Det er en butik som jeg mener, Odense har manglet. Jeg tror på, at der er plads til små butikker med charme og sjæl i Odense, og jeg tror på, at selvom Odense går fra stor by til storby, så kan vi stå sammen om de små butikker, cafeer og spisesteder i midtbyen.

Ejer af Atelier K, Kathrine

MitOdense – det, der samler os