fbpx

Gavmilde sponsorer har gjort det muligt for Red Barnet Odense at arrangere julepakker til familier med udsatte børn, som er tilknyttet organisationen

Vi er gået ind i december måned, og julen står for døren. For mange betyder julen, at familien samles omkring en dejlig julemiddag og der venter julegaver til store og små. For andre kan julen være en stor økonomisk udfordring. Især i et år som har været, og i høj grad, stadig er præget af Covid-19 og derfor fortsat kan skabe bekymringer omkring jobsikkerhed og økonomi. Det er derfor med stor glæde, at Red Barnet Odense har sikret julepakker til hele 130 familier med sårbare børn. Gavmilde sponsorer har doneret 565 billetter til Odense ZOO, æsker med LEGO, juleknas, gavekort til mad og familiespil.

Vi ved, at forældrene værdsætter disse julepakker, så de kan glæde deres børn med en god jul. De familier, som er tilknyttet Red Barnet Odenses aktiviteter og klubber, har et mindre økonomisk råderum end andre familier har. Derfor ved vi, hvor meget det betyder, at de kan give børnene en god oplevelse og gaver under juletræet, og det der generelt hører julen til.

Sara Ekknud Windell, Formand for Red Barnet

Julepakkerne er blevet sponsoreret primært af Facebook/ Odense Data Center, dog har Partnerservice og Odense Zoo også været de glade givere til billetterne til Zoo. Red Barnet Odense sender et stort tak til sponsorerne. Føtex i Bolbro har hjulpet med at pakke de mange julepakker, og de har også puttet en ekstra overraskelse i poserne. Det glæder Red Barnet Odense, at så mange sponsorer havde lyst til at give et lys i mørket. Det har været tiltrængt, idet Corona krisen har lagt sig over landet i det meste af 2020.

Denne glæde over at kunne give 130 familier julepakker er tiltrængt efter, at året har været præget af Corona krisen, hvor vi desværre har måtte aflyse flere arrangementer inklusiv vores årlige julefest for børnene og deres familier, hvor vi skulle have danset om juletræet, sunget julesange og hygget om børnene med lækkerier og julegaver. Det glæder os meget, at der er noget, som er lykkedes og kan bidrage til, at familierne alligevel kan se frem til en hyggelig jul.

Sara Ekknud Windell, Formand for Red Barnet

Det er ikke kun sponsorerne, der har været med til at tænde et lys i mørket. De frivillige hos Red Barnet Odense har haft travlt med at sikre disse julepakker, og dette ville ikke være lykkedes uden deres store indsats. Det er de frivillige, lige fra samtlige aktiviteter til de frivillige i bestyrelsen, der har sørget for, at Red Barnet Odense har kunnet give familierne denne julepakke.

MitOdense – det, der samler os