fbpx

Desværre skal vi ikke nyde godt at den fantastiske stemning og meget flotte Heartland Festival ved Egeskov Slot i år, da COVID-19 lukkede det hele

Men skriv den 27. til d. 29. maj 2021 i kalenderen allerede nu, for her er Heartland Festival tilbage i de smukke omgivelser.

Tusind tak for al den opbakning, I allerede har givet os. Vi har brug for al den støtte, vi kan få. Derfor har vi skabt en Heart-voucher, du kan købe allerede nu. Heart-voucheren kan du bruge på alle slags billetter til Heartland 2021

Heartland Festival

Heartland Festival arbejder allerede på at sammensætte endnu et fantastisk program. Og efter sommeren vil de offentliggøre de første navne og sætte billetter i salg.

Har du billet til Heartland 2020 vil den også gælde til Heartland 2021, og det vil glæde og hjælpe Heartland meget, hvis du har lyst til at gemme billetten og starte sommeren på Fyn næste år.

Hvis du desværre ikke kan deltage, kan Ticketmaster også refundere din billet. Alle billetkøbere får en mail direkte fra Ticketmaster med information.

MitOdense – det, der samler os