fbpx

GASA – Petanque & Shuffle Bar præsenterer nyt koncept i samarbejde Royal Unibrew. Som en del af åbningen af byens første petanque & shuffle Bar på Middelfartvej nr. 9M, får du mulighed for at være en del af historien.

Giv dine gamle møbler nyt liv og nyd en kold øko øl

Beer for Wood går ganske simpelt ud på, at du får dugfriske øl for dine gamle møbler eller genbrugsmaterialer. Du skal blot sende en mail til GASA – Petanque & Shuffle Bar, hvor du vedhæfter et billede af dine gamle møbler, så kommer de og henter dem hos dig og kvitterer med kolde Royal Øko øl. 

Cirkulær tankegang og kreativ indretning

Formålet er at give nyt liv til møbler eller genbrugsmaterialer, der alligevel bare skulle ud. De møbler eller materialer, du giver, bliver enten brugt direkte i indretningen eller vil blive up-cyclet til nye møbler. Alt bliver brugt og behandlet med omtanke for miljøet, og formålet er at et minimum vil gå til spilde i behandlingsprocessen. 

Du vil kunne følge med undervejs i hele processen på deres sociale kanaler, når de løbende opdaterer og fortæller fra de gamle auktionshaller på Middelfartvej nr. 9. 

Corona-venlig afhentning 

Det vil være to medarbejdere fra GASA – Petanque & Shuffle Bar, der kører ud og henter dine møbler eller genbrugsmaterialer. Begge medarbejdere vil bære mundbind og sikre god afstand, når de ankommer. 

Info-boks: Praktisk info om arrangementet

  • Du sender en mail med dine oplysninger på ida@gasabar.dk, hvor du vedhæfter billeder af dine møbler og skriver dine oplysninger 
  • De kører ud hver onsdag i hele april i tidsrummet 10.00-17.30 
  • Hvis IKKE du er hjemme, når de kommer, skal du blot notere det i mailen og stille møblerne frem, så de kan se dem. De kvitterer stadig med Royal Øko øl! 
  • Du finder flere informationer om krav til møbler eller materialer samt om arrangementet på begivenheden via deres facebookside. 

Følg med i GASA – Petanque & Shuffle Bar her

MitOdense – det, der samler os