fbpx

Efter en aflyst festival vender Odenses smagfulde og lyserødboblende Roséfestival endnu stærkere tilbage i 2021 og med en ny attraktiv placering på Flakhaven og Platan Pladsen

Nye muligheder i nye rammer
2021 bliver året, hvor festivalen flytter fra Brandts Klædefabrik til nye rammer på Flakhaven og Platan Pladsen. Festivalen er simpelthen vokset ud af sine rammer i Brandts, og festivalen ønsker fortsat at være med til at skabe øget liv og glæde i Odenses smukke gader.

Vi er glade for, at vi igen kan få lov til at gentage succesen ved at afholde Danmarks bedste Roséfestival, lige her i Odense. De nye rammer ved Flakhaven, og ikke mindst Platanpladsen med de smukke Platantræer, er ideelle til at skabe nye tiltag som eksempelvis loungeområder og et øget fokus på madboder. Derudover er vi glade for at kunne præsentere et nyt samarbejde med restaurant B’gær, som utvivlsomt kun kan blive godt. Vi ser aldeles meget frem til maj 2021, hvor vi vil gøre alt for at festivalen igen bliver en kæmpe succes for alle.

Medarrangør Eva Pasgaard, Rosé Festival Odense

2020 har givet tid til tankevirksomhed
Covid-19 satte desværre en stopper for festlighederne i 2020, men det har også givet arrangørerne bag festivalen nye idéer og ikke mindst ny energi til at afholde et brag af en festival d. 22. maj 2021.  Teamet har i denne pause fået tid til at evaluere og forbedre festivalen, så 2021 udgaven bliver en endnu større succes for både gæster og vinudstillere. Og det kræver god plads.

To af de mest iøjnefaldende tiltag, som 2021 udgaven byder på, er først og fremmest et nyt samarbejde med restaurant B’gær Bryggeriet Flakhaven, som vil stå for det kulinariske aspekt ved festivalen med moderne, kreativ og nytænkende dansk mad.

Herudover bliver festivalen endnu mere hyggelig og mindeværdig med opstillingen af et loungeområde på Platan Pladsen ved Klingenberg, hvor vores gæster kan drikke et køligt og smagfuldt glas Rosévin i et afslappende og roligt miljø med stemningsfuld musik.

Det praktiske
Den almindelige billet og Premium-billetten kommer stadig til at koste henholdsvis 299 kroner og 499 kroner i forsalg. 

Rosé Festival Odense 2021 bliver afholdt d. 22. maj 2021 fra kl. 12-18.

Arrangører: Jakob Søfelde-Hansen, Morten Skytte og Eva Pasgaard

MitOdense – det, der samler os