Restaurant Hallundbæks alt inklusive hos G.A.S.A er stedet, hvor al kærlighed er lagt i én menu, der skifter efter sæsonens råvarer.
Hallundbæks alt inklusive åbner igen i morgen, torsdag 19. januar.
Menuen er komplementeret med drikkevarer ad libitum fra vores skænk-selv bar. Så en fuld gastronomiske oplevelse og én samlet pris – alt er inklusiv. Konceptet kaldes Hallundbæks alt inklusive.
Ny menu kan opleves indtil midten af marts
”Vintermenuen” er aktuel fra åbningsdagen 19. januar til og med 15. marts. Du kan bl.a. glæde dig til at smage grillet tun, laks på to måder, krydderurtefarseret oksefilet og en lækker dessert med citrusfrugter og forskelligt sødt.
Menuen er udviklet af Per Hallundbæk sammen med køkkenchef Jacob Mikkelsen. Per Hallundbæk har, med mere end 30 år som kok og som tidligere køkkenchef på Falsled Kro, en solid baggrund som gastronomisk kreatør. Mens Jacob Mikkelsen med sin tid fra bl.a. Nordisk Spisehus og Frederikshøj har en stor passion for især urter og bær fra den danske natur. Sammen har de kreeret en ”Vintermenuen” med velsmagende, spændende råvarer og med fokus på det gode håndværk.
Læs hele menuen og book bord her https://www.hallundbaeks.dk/aktuel-menu/
Gastronomisk oplevelse i fokus
Fra i morgen vil Hallundbæks have endnu mere fokus på at skabe de bedste oplevelser for gæsterne. Restaurant Hallundbæks er placeret i en del af G.A.S.A.’s lokaler. Tidligere har det betydet, at ved siden af Hallundbæks alt inklusive kunne du besøge G.A.S.A.-lokalerne til et spil petanque, boccia eller floor shuffle. Dette er ikke længere tilfældet.
Når Hallundbæks alt inklusive igen slår dørene op, er det til en gastronomisk oplevelse alt inklusive. Herefter behøver din aften bestemt ikke at slutte. Du kan nemlig fortsætte aftenen i et lækkert og hyggeligt lounge-område, hvor der serveres lækre drinks og andre drikkevarer fra baren. Nyd en lækker aften med fantastisk mad og gode drikkevarer i de rustikke og unikke rammer uden forstyrrelser.
MitOdense – det, der samler os