fbpx

Julen er ved at nærme sig, og det betyder hygge i uendelige mængder. Dette er en oversigt over julemarkederne i Odense og på Fyn i 2021

Af Nadia Jensen

Jul i Odense zoo (19. november-12. december og 16-24. december)

Kom til Odense zoo og oplev jul som aldrig før. Det er en magisk oplevelse, hvor dig og din familie kan hygge og nyde julelysene. Hvis man trænger til noget varme, så er der også mulighed for forfriskninger. 

Julemarked ved Langesø Slot (21. november-19. december)

Kom og oplev Morud som aldrig før. Deres julemarked indebærer alt fra juletræer og pynt til hyggelige stunder i smukke omgivelser. Dig og din familie kan eventuelt tage en weekendtur for i julehygger for alvor. 

Julemarked i Bolbro Brugerhus (27. november)

Der vil være dekorationer, hånddekorerede lys, tasker, nisser, tæpper, malede sten, glas – alt indenfor håndarbejdets kreativitet.

Jul på Valnøddegården i Lumby (28. november)

Valnøddegården emmer af julehygge, og der vil være mulighed for at lave og købe julepynt og julegaver, der vil være julegodter og slutteligt inviterer vi på risengrød kl 18.

Æreskøbing julemarked (20. november-4. december)

Kom og få en autentisk oplevelse i Æreskøbings smukke omgivelser. Der er både boder i byen, hvor du kan finde lokale julegodter. Derudover kan du nemt få klaret dine juleindkøb i de smukke omgivelser. 

Eventyrligt julemarked i Odense (4-5. december og 11-12. december)

Gå igennem Odenses hyggeligste julemarked mens du nyder de lokale julegodter og gode humør. Det er et sted, hvor dig og din familie kan komme i den bedste julestemning og spise alt godt fra markedet. 

Egeskov julemarked (13-14., 20-21. og 27-28. november samt 4.-5. December)

Kom og oplev Egeskov i julestemning, hvor dig og din familie kan kigge på hyggelige juleboder. Området vil være pyntet op både inde og ude for at bidrage med den bedste julestemning. 

Jul i Glamsbjerg (12-13., 17-20. og 21-23. december)

Tag en tur til Syddanmark og oplev Glamsbjerg i sin hyggeligste form. Dig og din familie kan opleve en lille lokal by, som blandt andet tænder det traditionelle juletræ og giver mulighed for at møde julemanden. 

Jul i Assens (12-13. december)

Hvis du vil opleve mere jul i Syddanmark, holder den lille by Assens også en traditionelt juleevent. Byen vil bidrage med masser af julestemning, hvor man kan opleve byens pynt og lokale julegodter. 

Jul i Faldsled (21. november)

Faldsled er berømt for deres årelige julemarked. Den lille landsby skaber et julelandskab med et julemarked fuld af hyggelig stemning. Der er både julemusik og julegodter til hele familien. 

Jul I den gamle kongeby – Nyborg

Juleknas, hjemmebrygget øl, glögg, levende værksteder, julegaveideer, aktiviteter for børn, ja, der er alt, hvad hjertet begærer, når vi slår dørene op til årets julemarked i Nyborg.

Julemarked på H.C. Andersen Golf (13.-14. november)

I Bogense kan du besøge Fyns største julemarked med 120 hyggelige boder. Du kan opleve en ægte julestemning, hvor du også har mulighed for at købe julepynt og gaver. Hvis det ikke frister, er der også mulighed for at køre i en hyggelig hestevogn. 

Julemarked på Storms Pakhus

Lørdag den 27. november og søndag d. 28. november slår Pakhuset dørene op til det hyggeligste julemarked. I kan snuse rundt blandt de mange boder, forsvinde væk et øjeblik i den eventyrlige pynt, varme jer på smagsfulde juledrikke og nyde klassisk julesnaskeri.

Det populære Nordatlantisk Julemarked 27.-28. November

Start julehyggen i Nordatlantisk Hus, hvor huset er fyldt med glade kunsthåndværkere og designere, der har produceret flotte varer i sælskind, fiskeskind, rensdyrsgevir, uld o.a.

Jul på borgmestergården i Nyborg (21.-31. december)

Kom og oplev det hyggelige julestemning ved borgmestergården. Her vil der være både fine butikker med julegodter og historieformidlende julehygge, som fortæller historien om Nyborg som reformationshovedstad. 

Julestue på Kunstgården (30. oktober- 19. december)

I Bogense har du og din familie mulighed for at besøge Fyns største julestue. Der vil være pyntet op med nisser og unik julepynt. Derudover er der mulighed for julehygge i deres cafe, hvor man kan få nogle æbleskiver og gløgg. 

Jul i kunstnerhjemmet (27-28. november og 4-5. december)

Kom og nyd en hyggelig juledag i kunstnerhjemmet i Bogense. Her kan du slappe af og hygge dig ved bålet, mens du nyder julegodter. Samtidig kan du finde unik julepynt. 

Gammeldags jul på Boltinggaard Gods.

Mere end 80 udstillere står klar til at byde jer velkommen med alt indenfor julepynt, julegodter, dekorationer, julegaveideer, inspiration og meget mere. Weekenden 26.-28. november.

Ravnsborg Julemarked 2021

Endnu engang åbner Jim Lyngvild op til hans private hjem Ravnsborg. Kom helt ind i hans stue, oplev gudehovet i baghaven og besøg en af de mange stande. Nyd den fantastisk, omkringliggende natur og få en kop varm gløgg i det opvarmede telt. Julemanden skulle efter sigende kigge forbi.

MitOdense – det, der samler os