fbpx

Juletræet blev tændt i denne uge hos Storms Pakhus og nu venter flere julearrangementer, som skal gøre julen i år lidt ekstra hyggelig.

Julen er startet allerede her i november, hvor du kan shoppe i deres julemarked, kreere julegaver i julegaveværkstedet og holde årets julefrokost.

Der er pakkeleg, julebanko, fynsmesterskaberne i æbleskivespisning, småkageworkshop, Lykkehjulet JUL, champagnebanko og meget mere.

Hvem skal vinde “Fynsmesterskaberne i Gløgg

Julen nærmer sig med hastige skridt og traditionen tro afholder Storms Pakhus igen i år Fynsmesterskabet i Gløgg.

Søndag den 21. november kl. 13.00 – 17.00

Glæd dig til at smage et væld af forskellige og kreative gløgg, når den klassiske drik bliver udsat for twists og fri fortolkning af de ca. 8 restauranter, barer eller kokke. Som udgangspunkt er der et glas til alle pr. gløgg, men når “alle har smagt” må du drikke løs af den resterende gløgg, hvis du altså lyster.

Pakhusets hyggelige julemarked

Storms Pakhus slår dørene op til det hyggeligste julemarked, hvor du kan snuse rundt blandt de mange boder, forsvinde i den eventyrlige pynt, varme dig på en masse juledrikke og nyde klassisk julesnaskeri.

Lørdag den 27. november og søndag den 28. november kl. 11.00-16.00

Så kom forbi og gå på opdagelse i deres omkring 40 boder med forskelligt kunsthåndværk og finurlige brugsgenstande OG – selvfølgelig – deres mange barer og madboder.

Julegaveværksted i Pakhuset

Storms Pakhus har i samarbejde med Mødrehjælpen inviteret julemandens flittige hjælper til et hyggeligt gaveværksted, hvor børnene kan lave deres egne små, kreative julegaver til familie og venner, som de kan lægge under juletræet juleaften.

Lørdag den 27. november, 4. december og 11. december kl. 11.00 – 14.00 

De kan lave alt fra fine gaveæsker, køleskabsmagneter, dekorerede glas, malede stenfigurer, stoftryk, malerier, smykker og meget mere.

Hold årets julefrokost i Pakhuset

Storms Pakhus har skræddersyet et skønherligt juletilbud til dig! De rokker lidt ved juletraditionerne og serverer fantasifuld julestemning i anderledes rammer – og så har de skiftet den traditionelle julemad ud med et stort udvalg af street food.

Hver fredag og lørdag fra kl. 16.00

Nogle af dagene er allerede udsolgt. Så, hvis du vil holde en uformel, sjov og anderledes julefrokost i år, så skynd dig at booke et bord, før det er for sent.

MitOdense – det, der samler os