fbpx

Kom til gratis foredrag med Omar Marzouk der fortæller om, hvordan ordblindhed ikke behøver at være en hindring for succes. Omar Marzouk er komiker, tekstforfatter og ordblind, og han besøger Odense den 24. november 2021.

Tid: 24. november 2021 kl.19.00Sted: Phønix, Schacksgade 39, 5000 Odense

Arrangementet er gratis, men der er begrænset antal pladser. Du kan tilmelde dig her: 

Tilmelding til arrangement med Omar Marzouk

Omar Marzouk præsenterer:

Hvert år omkring Ordblindeugen har jeg fornøjelsen af at kunne komme ud med mit ordblinde-foredrag.

Jeg er selv ordblind og er far til 2 ordblinde børn i skolealderen, så jeg har det tæt ind på livet og I skulle se nogen af vores sms-korrespondancer! I vores hjem har vi en del humor omkring vores ordblindhed.

I mit professionelle liv er jeg mest kendt for at være stand-up komiker, men jeg har ved siden af skrevet manuskripter og drevet et film- og tv-produktionsselskab. Det var en udfordring, men ikke en hindring at være ordblind samtidig, og hvis jeg kan, kan du også.

Og tro det eller ej, så er der faktisk nogle fordele ved at være ordblind. Så lad mig fortælle dig om alle fordelene ved at være ordblind -det er ikke tilfældigt at ordblinde er stærkt repræsenteret inden for kreative fag og iblandt iværksættere. Jeg vil i sidste ende have at du skal se det som en mulighed frem for en begrænsning.

Desværre er det sådan at der stadigvæk er mange fordomme om ordblindhed og intelligens. Lad os mane de fordomme i jorden og lad os bruge humoren til tale om det som mange synes er svært eller pinligt.

MitOdense – det, der samler os