fbpx

Langt fra alle har udsigt til udlandsrejser eller campingferie, alligevel kan de godt få en sjov og aktiv ferie i deres hjemby.

I samarbejde med foreninger og idrætsklubber byder UngOdense og SSP Odense nemlig på et stort udvalg af gratis sommerferieaktiviteter.

Nu får Odense sit helt eget OL for børn og unge mellem 11 og 18 år. Sammen med sine venner kan man tilmelde sig et par sjove og festlige turneringsdage i uge 27. I hold af 4-6 dyster de unge i sprint, rundbold og fodboldcurling. “OL i Mosen” er bare en ud af mange vidt forskellige aktiviteter, man kan deltage i rundt om i byen. 

Sommeren byder fx også på malerskole, udflugt til Rømø og boksning. Eller rodeotyr. Eller Tik Tok Live Show. Eller Streetfodbold. Eller go-cart. Eller madlavning. Eller eller eller…

De fleste af de over 100 sommeraktiviteter for børn og unge over 11 år er gratis at deltage i, og en del kan man bare møde op til på dagen. Der kan dog være tilmelding og egenbetaling på nogle af aktiviteterne. 

Stærkt samarbejde med foreningslivet

Det er en tradition, at UngOdense, og SSP Odense laver forskellige aktiviteter i løbet af sommerferien, men også idrætsklubber og andre foreninger er igen i år på banen.

Vi har udviklet vores samarbejde i kommunen, og når vi samtidigt også i højere grad inddrager og understøtter civilsamfundet, så får vi resultatet, at 2+2 bliver til 5 til glæde for børn og unge. Det afspejler sig i årets meget mangfoldige tilbud, som jeg håber, de unge tager godt imod det, så vi får masser af liv og glade dage rundt omkring i byen.

Carsten Djursaa, ungdomsskoleleder, UngOdense.

Aktiviteterne er fordelt over alle ferieuger og i hele byen, men særligt i Vollsmose er der mange aktiviteter.

Her kan du finde en samlet oversigt over sommeraktiviteterne i hele byen

MitOdense – det, der samler os