fbpx

Odensekalenderen 2021 er byens jule-pakke-kalender, hver eneste Odensekalender indeholder i år 25 gavebeviser, og hver eneste Odensekalender har en samlet værdi på mere ed 2.300 kroner. 

Odensekalenderen blev lanceret for 2 år siden, og kører i år på sit 3 år. Odensekalenderen er en moderne jule-pakke-kalender, hvor købere af Odensekalenderen selv tager ud i byen og modtager gaverne. Odensekalenderens låger er gavebeviser til Odenses butikker, restaurationer og kulturinstitutioner. 
Alle solgte eksemplarer af Odensekalenderen er ens, og der er garanti for gaveregn hver dag.

Et eksemplar af Odensekalenderen koster 250 kroner, også modtager man ren gaveregn i december måned.  

Hvordan indløser jeg mine låger i Odensekalenderen? 

Hvis man er den heldige ejer af en Odensekalender, får man en ny overraskelse i de 24 dage i december. Man åbner dagens låge, og finder ud af, hvilken gave lågen gemmer på. Så hiver man dagens låge af sin Odensekalender, også følger man blot instruktionerne i lågen. Der er altså IKKE tale om et rabat hæfte, men 100 procent reelle gaver. Man behøver altså ikke at have pungen med ud, for at indløse sin låge. 

Nu sidder du sikkert og tænker på, om du skal indløse din låge, den samme dag du åbner for den, og svaret er NEJ. Alle Odensekalenderens låger har en indløsningsperiode, som du også får oplyst i lågen, så du har tid til at få indløst alle dine låger.

Fokus på lokal handel og velgørenhed 

Et af vores mål med Odensekalenderen er at få Odenses borgere ud i de lokale butikker, restaurationer og kulturinstitutioner, det er vigtigere end nogensinde før at handle lokalt. 

Odensekalenderen er også en mulighed for at opleve sin by på ny, da man med et eksemplar i hånden, har mulighed for at komme ud og opleve nogle butikker, restaurationer eller kulturinstitutioner, som man muligvis ikke ville have besøgt uden en Odensekalender i hånden. 

Igennem et eksemplar af Odensekalenderen støtter vi også sammen velgørenhed i Odense. Odensekalenderen bidrager nemlig med et beløb til et lokalt velgørende formål hvert år. Sidste år modtag Frivilligcenter Odense 30.000 kroner til velgørenhed igennem Odensekalenderen. 

Hvor kan man så købe et eksemplar af Odensekalenderen 2021? 

Odensekalenderen kan købes online eller i udvalgte fysiske butikker, som i år er: 

  • Spangsberg Fabriksudsalg, Klokkestøbervej 25, 5230 Odense. 
  • Storm Pakhus, Lerchesgade 4, 5000 Odense. 
  • Studenterhus Odense, Amfipladsen 6, 5000 Odense. UDSOLGT 
  • Bronx, Middelfartvej 115B, 5200 Odense. 
  • JumpingFun – Trampolinpart, Edisonsvej 9, 5000 Odense. 
  • Hrhobby, Vollsmose Alle 10, 5240 Odense. 
  • Academic Books SDU, Campusvej 55, 5230 Odense. 

Køb online her

Der er kun produceret 3.000 eksemplarer af Odensekalenderen, og de sidste 2 år blev den udsolgt.

MitOdense – det, der samler os