fbpx

Boulders i Odense fejrer fire års fødselsdag. Derfor tilbyder Danmarks største bouldering-klub nu gratis klatring, så alle kan komme ud og prøve den nyeste olympiske disciplin – bouldering.

Bøjede knæ, hoftevrid og nogle temmelig stærke fingre. Det er nogle af ingredienserne, når der skal klatres bouldering. En sport som odenseanerne har kunnet dyrke i nu fire år hos Boulders Odense. Den fireårs fødselsdag bliver frem til 14. august fejret med tændt grill og fri træning i klatrehallen på Wichmannsgade.

Fire år lyder ikke af meget, men Odense har taget utroligt godt imod vores klatrekoncept, siden vi startede op. Derfor vil vi gerne give lidt igen, ved at lade odenseanerne prøve kræfter med væggen, både med fri entre og gratis skoleje i 14 dage.

Bouldering er desuden kommet til OL og løber over skærmen i disse dage, men uden dansk deltagelse. Så det kunne da også være sjovt, hvis vi kunne inspirere nogle uopdagede talenter til at komme forbi og dyrke en fed sport med os. Odense er jo kendt for eventyr, så et klatreeventyr med potentielt en ny olympisk mester er helt i byens ånd.

Kristoffer Lykke Jensen, afdelingsleder i Odense Boulders

Funktionel træning for alle

Olympiske drømme er måske ikke for alle, og derfor er det ikke kun potentielle eliteatleter, som Boulders i Odense vil have på væggene. Sporten udmærker sig nemlig ved, at der er succesoplevelser for alle allerede efter første omgang.

Frie sko, fri klatring – og fri grill

Boulders i Odense kan bryste sig af at have en meget bred medlemstrup, hvor de yngste er fra fem år og op til 50 år. Den store spredning er med til at sikre det miljø, som mange af klatrerne kan trække på, når de bliver udfordret.

Bouldering er friklatring uden seler og sikkerhedsliner. Men højden er ikke afgørende. Denne type klatring er en sport for både krop og hjerne, hvor udfordringen ligger i at finde den bedste vej rundt på væggene, der simulerer klippeblokke – deraf det engelske navn, bouldering.

Boulders Odense på Wichmannsgade 11 i Odense C inviterer fra 1. til 14. august på fri træning og klatresko mod tilmelding til et nyhedsbrev. I samme periode tænder klubben også op i grillen, så du kun skal tage maden med.

MitOdense – det, der samler os