fbpx

Odense Boldklub, Odense Kommune og Røgfrit Odense har indgået samarbejde, så tribunerne på Nature Energy Park bliver røgfri

Aftalen skal sikre sundheden for gæster på stadion. Samtidigt indføres der en række rygezoner på stadion, så det fortsat er muligt at ryge, når man er til fodbold.

Børn og voksne tilskuere skal ikke udsættes for passiv rygning, har Odense Kommune, Røgfrit Odense og Odense Boldklub besluttet. Det skal være en fantastisk oplevelse for alle at gå til fodbold på Nature Energy Park

Det er ikke rygerne, men røggenerne, vi vil af med. Det er vigtigt for os at skabe plads til alle i vores fællesskab, herunder også de fans som har været vant til at kunne ryge på stadion. Derfor har vi besluttet at oprette rygezoner på Nature Energy Park, så man kan gå i rygeområderne for at ryge uden at genere sine medfans.

Odense Boldklub

Dermed følger Odense Boldklub tendensen fra størstedelen af landets superligastadions, der enten har røgfri områder eller helt røgfrie stadions, så færrest mulige tilskuere generes af røg.

MitOdense – det, der samler os