fbpx

Odense Bulldogs, Odense Kommune, DIF Soldaterprojektet og OB er gået sammen for at skabe opmærksomhed om de fynske soldaterveteraner og hjælpe flere veteraner i job.

I løbet af oktober søsættes et unikt samarbejde, hvor OB, Odense Bulldogs, Odense Kommune og DIF Soldaterprojekt i fællesskab vil sætte fokus på de fynske soldaterveteraner. Det sker i forbindelse med OB’s hjemmekamp mod Randers FC søndag den 17. oktober og Odense Bulldogs’ hjemmekamp mod Herning Blue Fox den 8. oktober, men det sker også, når de to fynske sportsklubbers sponsorer samles til jobmatch med fynske soldaterveteraner torsdag den 14. oktober.

I Odense har vi et fantastisk fællesskab, og derfor er vi også rigtig glade for, at vi sammen med vores lokale venner i Odense Bulldogs og Odense Kommune kan bakke op om DIF Soldaterprojekt. Jeg mener, det er et stærkt signal, når vi nu går sammen for at bakke op om projektet, og det understreger både vigtigheden og nødvendigheden af denne fælles indsats.

Kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen.

Ved jobmatch får veteranerne mulighed for at blive klogere på jobmulighederne hos sponsorerne i OB og Odense Bulldogs, der alle samles til jobmatch på Nature Energy Park, mens Odense Kommune bidrager med jobkonsulenter for at sikre de bedst mulige match. 

Vi skylder veteranerne den allerbedste støtte, som vi overhovedet kan give dem. Det er fedt, at OB og Odense Bulldogs vil bruge sportens fællesskab i den gode sags tjeneste, så vi sammen med virksomhederne kan hædre veteranerne – og forhåbentlig hjælpe nogle af dem i job.

Beskæftigelses- og socialrådmand Brian Dybro.

Samarbejdet markeres første gang fredag den 8. oktober, hvor Odense Bulldogs går på isen for de danske veteraner i forbindelse med deres opgør mod Herning Blue Fox. I forbindelse med kampen sælges der pins og lodder, hvor to heldige vindere kan vælge en kampbåren og signeret spillertrøje. Alt overskud fra aktiviteterne går ubeskåret til de danske soldaterveteraner.

Markeringen slutter ved OB – Randers FC søndag den 17. oktober kl. 14.00, hvor OB spiller i en særlig trøje dedikeret til de danske soldaterveteraner. Kamptrøjerne vil efterfølgende blive bortauktioneret via www.lauritz.com, hvor pengene ubeskåret går til at skabe bedre forhold til de danske soldaterveteraner.

Veteraner, der ønsker at deltage i jobmatch, kan melde sig til på linket her. 

MitOdense – det, der samler os