fbpx

Der er lidt langt mellem de gode nyheder i øjeblikket, men ved Odense havn finder du trods alt en glad destillatør hos Small Craft Distillery. De har fået Odenses første Destilleri licens.

Over et 1⁄2 års ansøgning med assistance fra Beredskab Fyn, Odense Kommune og de danske myndigheder og med stor hjælp fra brancheforeningen af danske destillerier, har Small Craft Distillery i Odense fået sin egen Destilleri licens.

Økologisk Tranebær Gin
Med en licens kan Small Craft Distillery endelig sende deres første Gin ud i udvalgte butikker. De har allerede en økologi licens så med begge licenser i ryggen, har de destilleret en Organic Cranberry Christmas Craft Gin, som hedder ”Valhalla’s Golden Snowflakes”. En rigtig Fynsk Craft Gin som er et perfekt match til en mild Tonic.

Odense Havn, destillatørens legeplads.
Sammen med Olav de Linde og private investorer vil Direktør Claus Christensen fokusere på at ombygge den gamle lagerbygning fra begyndelsen af 1700-tallet til et Destilleri og Bryggeri med restaurant som gerne skulle være klar i 2021.

Det er en stor sejr at vi har fået vores licens til at destillere. Nu
kan vi vise vores investorer at Odense vil give os lige så stor opbakning til vores Gin, som de gjorde i vores bar mellem først og anden Corona-bølge. Snart bliver Odense beriget med et sted hvor man kan se Brygmesteren brygge frisk IPA, og snakke med destillatøren mens han laver whisky og Gin. Det bliver en fantastisk legeplads for vores brygmester/destillatør.

Direktør, Small Craft Distillery Claus Christensen

MitOdense – det, der samler os