fbpx

Odense er lukket ned og mange af os mangler bevægelse i hverdagen. Det vil MitOdense gerne forsøge at ændre.

Af Hannibal Klok, formand, MitOdense

Derfor tapper vi ind i den landsdækkende kampagne ‘Danmark går sammen’, som er en del af DR og landets idrætsorganisationer ‘Sammen i bevægelse’.

Odense går sammen – Konkurrencen.

MitOdense vil gerne have dig ud og gå i Odense. Men vi vil også gerne have dig til at gøre noget på turen og deltage i vores konkurrencer.

Vi kan ikke opleve ret meget i øjeblikket, men gå og udforske vores by, det kan vi.

Vi kan vælge, at siger: Nå, sådan er livet altså bare lige nu. Eller! Vi kan rent faktisk gøre en indsats for, at skabe det fede Odense med de muligheder vi har til rådighed. Lige nu har vi chancen for at se Odense på en måde, vi ikke har set før. Kig op, gå nye veje, kør til en ny bydel og gå en tur i området. Du bliver helt sikkert overrasket. Hvornår har du f.eks. gået en tur i Korup, Åsum eller Stige?

Formand, MitOdense, Hannibal Klok

Reglerne er simple.

Ex: I begivenheden på Facebook giver vi en opgave, som du skal finde svaret på et sted i Odense. Du finder begivenheden her.

  • Find en virksomhed, der starter med bogstavet M. Fx. Moby Disc.
  • Tag en selfie foran virksomheden.
  • Del billedet i kommentarfeltet til opgaven.

Der trækkes lod blandt alle billeder.

Odense går sammen er en sjov og nem aktivitet for alle Odenseanere. Her kan både børn og voksne deltage sammen og hver for sig. Det handler helt enkelt om, at få bevægelse i kroppen og vise hinanden, hvilken lækker by Odense er. Måske opdager vi nye områder eller erhverv, som vi slet ikke kendte til.

Formand, MitOdense, Hannibal Klok

Præmie til vinderen kan være et gavekort til en værdi af 250 kr til en af MitOdenses medlemmer eller andet fra MitOdenses medlemmer. Det vil fremgå i opgaven.

Vi laver to konkurrence hver uge fra den 25. januar til den 7. februar 2021. Alt sker i begivenheden på Facebook.

Der kan komme flere præmier i spil undervejs.

MitOdense – det, der samler os