fbpx

Det er faktisk i Bolbro, at Odense og Fyns største oplevelsesmekka ligger – nemlig Odense Stadion. Det er vel kun den fynske natur der er større

Masser af Odenseanere og Fynboer har gennem tiden været forbi Odense Stadion og set især OB spille Superligakampe. Der har været gode og dårlige tider, men hele tiden har der været støtte til holdet og klubben. Og nu har OB behov for din støtte.

COVID-19 påvirker økonomien. Der bliver ikke spillet kampe. Der bliver ikke trænet. Der kommer ingen tilskuer. Og hvad med TV-pengene, når kampene ikke spilles?

Du kan støtte Odense Boldklub, så vi stadig kan have superligakampe og stadig kan have masser af oplevelser i vente lige midt i Bolbro. Det er ikke kun fodbold, det er stemning og sammenhold i byen på lægterne. Det er et brand, der sætte Odense på landkortet og tiltrækker opmærksomhed.

Et godt sted at starte, er at støtte med et sæsonkort. Det er win-win for alle. OB får støtte, du giver støtte nu og senere og begge parter bliver fælles om store oplevelser.

OB er stiftet i 1887, i hjertet af Odense. Det er en af Danmarks ældste fodboldklubber. Én gang Odense, altid Odense.

MitOdense – det, der samler os