fbpx

Santander Final4 for kvinder skal for første gang en tur til Odense. Det stort opsatte finalestævne er grundet COVID-19 situationen blevet udskudt til juni 2021, så der venter en fantastisk oplevelse for alle håndboldelskere at gå på sommerferie på

Der venter to store sportsdage i Odense om et lille halvt års tid, hvor mange store håndboldstjerne gæster Odense.

Festweekenden, der har deltagelse af Odense Håndbold, København Håndbold, Nykøbing Falster Håndboldklub og Herning-Ikast Håndbold, løber af stablen d. 5. + 6. juni. Kastes blikket tilbage på de seneste tre finaler, fylder de fire kommende Santander Final4-hold godt op i landskabet, idet Herning-Ikast Håndbold er forsvarende mestre, mens Nykøbing Falster tog sejren året inde. Begge gange måtte Odense Håndbold “nøjes” med sølvet – en skæbne der også overgik København Håndbold i 2017. 

Det er vigtigt i skyggen af Coronapandemien at holde fast i de kulturelle oplevelser, der skaber begejstring og binder os sammen. Det er derfor glædeligt, at vi i Odense kan fastholde et stærkt fokus på tiltrækningen af events i tæt samarbejde med Destination Fyn. Med værtskabet for pokalturneringens Santander Final4 understreger vi Odenses flotte position inden for kvindehåndbold

By- og Kulturrådmand i Odense, Christoffer Lilleholt

Divisionsforeningen Håndbold har haft stor succes med at placere kvindernes Santander Final4 hos en af deltagerklubberne, og de er meget glade for, at valget denne gang er faldet på Odense Håndbold.

Håndboldligaen er i sagens natur i gang med en ganske særlig sæson, men Divisionsforeningen Håndbold ser enormt meget frem til at skabe en kæmpe håndboldfest i Odense til juni, som et flot punktum på en turbulent sæson.

En vigtig medspiller i at skabe den store håndboldfest er naturligvis Odense Håndbold, som værtsklub, men også kommunen, de øvrige tre deltagerklubber samt naturligvis den mangeårige hovedsponsor Santander Consumer Bank spiller en kæmpe rolle i at stable et fantastisk Final4 på benene.

Odense med sin centrale placering i landet er perfekt i forhold til de mange fans, der vil strømme til fra øst og vest.

MitOdense – det, der samler os