fbpx

Lars Høgh har kæmpet for point i 817 kampe for Odense Boldklub – nu kæmper kroppen og den er fyldt med håb

Lars Høghs krop kan ikke tåle mere kemo, hvilket betyder behandlingen er sat på pause for nu.

I et interview til DR fortæller Lars Høgh: “Jeg har ikke fået de bedste meldinger. Jeg kan ikke tåle mere kemo lige nu, så jeg skal lige have en pause fra det.”

På trods at de nedslående nyheder, så forbliver Lars Høgh positiv og fyldt med håb.

Jeg har haft et pissegodt liv, og jeg har oplevet så mange fede ting. Mine beviser er min hustru, Tine, og mine to børn. Jeg lever endnu, og jeg har lige fået et barnebarn, så jeg har slet ikke tid til andet. Jeg har stadig masser af håb”, lyder det fra Lars Høgh.

Lars Høgh har med alle sine kampe for OB, landsholdsdeltagelse, målmandstræner og store positive personlighed været en kæmpe inspiration for unge som gamle.

I denne uge udkommer Lars Høghs bog ‘Der er antal på alt’, hvor han fortæller om kræftforløbet. Han håber den kan inspirere folk og give dem noget motivation.

  • I 2018 fik han konstateret kræft i bugspytkirtlen. Kræften blev efterfølgende fjernet med kemo og operation.
  • I 2019 fik Lars Høgh besked om, at kræften var vendt tilbage.

MitOdense – det, der samler os

MitOdense anvender cookies. Ved at bruge mitodense.dk, har vi behov for at du godkender vores brug af cookies på siden. Cookies er lovpligtigt at informere om og med til at gøre din oplevelse bedre.   Læs mere