fbpx

Glæd dig til masser af frisk energi, kreativ nytænkning og frem for alt – en uovertruffen liveoplevelse. New Things Live kommer til Posten i Odense og garanterer, at du vil opleve det bedste inden for livemusik.

Det helt friske tour-koncept, New Things Live, er endelig klar til at introducere publikum for tre ekstraordinære og nyskabende kunstnere. Det endelige lineup, bestående af MALU, Alvah og GRETA, sætter prikken over i’et på tourplakaten.

New Things Live glæder sig til, at præsentere tre fremadstormende navne i dansk musik med en perlerække af showcase-koncerter 11 forskellige steder i landet!

⁠De spiller på Posten den 22/02, New Things Live.

Showcasen består af: GRETA, MALU og Alvah, der hver især inviterer publikum med ind i deres delikate og forskellige musikalske universer, som favner både drømmende art pop, R&B, pulserende dansefremkaldende beats og meget mere

Du kommer til at dykke ind i MALUs fortryllende univers, hvor poppede melodier, sjælfulde toner og 00’er-R&B fornemmelser bliver vævet sammen i en magisk fortælling om identitetskamp, drømme, hjertesorg og usikkerheder. Med sine korsikanske rødder bringer MALU en organisk lyd til scenen, krydret med store armbevægelser – og attitude

Jeg glæder mig så meget til at synge mine sange på Posten i Odense. Jeg lover både sårbarhed og høj energi, og det bliver magisk at få lov at dele mine historier med publikum.

MALU

Oplev GRETA, som har sendt bølger gennem musikscenen med sin banebrydende lyd, der smelter nostalgiske toner sammen med futuristiske vibes. Hendes kunstneriske rejse er blevet beskrevet som en eksplosiv udvikling, og hendes seneste album, ‘Portals’, som ramte gaderne i november, er allerede anerkendt som et mesterværk

Jeg elsker at være på tour. At komme ud med musik man har skabt og så opleve og dele det sammen med mennesker er bare fantastisk. Har altid haft gode oplevelser med at spille i Odense og glæder mig til at komme tilbage med det her club set og danse med folk.

GRETA

Bliv betaget af Alvah, en dynamisk kraft fra Oslo, som stormede ind på den skandinaviske musikscene i 2019 med debutsinglen “Precious Prey”. Hendes karakteristiske lyd, en fusion af art pop og R&B med rå, følelsesladede tekster, fangede straks opmærksomheden fra både fans og magasiner

At kunne tage ud og rejse med min musik, langt væk fra der jeg kommer fra, er meget specielt for mig, og noget jeg altid vil være taknemlig for. Jeg kan mærke at jeg går på scenen med følelser af sårbarhed, fokus, frygt og mod – og jeg tør godt at lade dem omfavne mig. Odense er et sted jeg har villet spille i lidt tid og jeg er meget nysgerrig og klar. 

Alvah

Ambitionen bag New Things Live er at introducere nøje udvalgte kunstnere, der udstråler tårnhøje ambitioner og betydeligt potentiale, som de udfolder og udfordrer inden for deres respektive genrer – og dermed skaber vejen for de kommende kunstnere.

Find billetter her

MitOdense – det, der samler os

MitOdense anvender cookies. Ved at bruge mitodense.dk, har vi behov for at du godkender vores brug af cookies på siden. Cookies er lovpligtigt at informere om og med til at gøre din oplevelse bedre.   Læs mere