fbpx

‘Sammen Om Odense’ hedder siden og den gør det muligt for borgerne at støtte byens handelsliv gennem corona-krisen

Sammen Om Odense er en Gourmet-take-away, udbringning af vin og salg af gavekort i massevis. Det er bare nogle af de metoder lokale erhvervsdrivende kan tage i brug i kampen for at overleve corona-krisen.

Der er stor kreativitet at finde blandt Odenses erhvervsdrivende, men det er svært at ramme forbrugerne i mængden af corona-tiltag. Derfor har Odense Kommune nu igangsat et målrettet tiltag, der skal gøre det lettere for henholdsvis erhvervsdrivende at nå ud med tilbud og Odenses borgere at støtte de virksomheder, som de normalt handler hos.

I Odense står vi sammen om at løse de udfordringer, som coronakrisen medfører. En af de ting, vi kan gøre for at holde hånden under byens handelsliv, er at støtte den digitale handel, når vi nu ikke kan mødes og handle fysisk. Det gør vi nu med en stærk handelsportal, og vi sætter samtidig gang i bevægelsen ’Sammen Om Odense, som skal opmuntre borgerne til at stå sammen om byens handelsliv.

Borgmester, Peter Rahbæk Juel

Initiativet, der har fået navnet ’Sammen Om Odense’, fungerer som en tilbuds- og videnportal, hvor lokale erhvervsdrivende kan møde forbrugerne med aktuelle tilbud og finde inspiration blandt andres tiltag via en blog, der løbende opdateres med nye historier. Rundt om www.sammenomodense.dk igangsættes en kampagne af samme navn, der skal opmuntre borgerne til at stå sammen om det lokale handelsliv.

Du kan vise din støtte med en ‘ramme’ på dit Facebook profilbillede
Du kan tilføje en ramme til et profilbillede super simpelt ved at gøre én af to følgende ting, når du er inde på Facebook: Gå ind på din egen Facebookprofil og hold musen hen over den nederste halvdel af dit nuværende profilbillede. Den nederste halvdel vil blive mørk og der vil stå “Upload” (måske står der noget andet på dansk). Klik på dette. Et nyt vindue popper op, klik på “Tilføj ramme” for oven. Søg på navnet på den ramme, “Sammen Om Odense”. Tilføj denne og juster så det passer med dit profilbillede. Klik “Gem”.  Hvis du ser andre, der allerede har den ramme, du gerne vil have, på deres profilbillede, så klik på deres profilbillede, så skal der gerne stå “Tilføj denne ramme til dit eget profilbillede”.

Forklaring: https://www.facebook.com/help/1476775522631878

MitOdense – det, der samler os