fbpx

Svømmeklubben FREM henter bevilling til Ny Svømmeskole i Odense

Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje kan FREM nu sætte gang i et nyt og spændende kapitel i klubbens 100-årige historie. Fra august 2020 kommer Svømmeklubben FREM Odense til at implementere et nyt
svømmeskolekoncept, der skal give Odenses børn glade, givende og motiverende oplevelser, mens de lærer at svømme.

I FREM glæder bestyrelsen og de 1600 medlemmer sig over snart at kunne komme i gang med projektet – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

Leg er et afgørende element for trivsel og læring, og derfor er DGIs Svømmeskole med netop legen i højsædet helt perfekt til os i en klub som FREM. Nu kan vi samle vores gode ting i en overbevisende tilgang, som ret præcist har børnenes mulighed for at udvikle sig i højsædet.

Christian Heyde-Petersen, formand i FREM

Det er grundtanke i Svømmeklubben FREM, at det er gennem legen og oplevelser med egne sanser og i fællesskab med andre, at man tilegner sig viden, færdigheder og kompetencer. Så nu kommer der en rød tråd for trænere, frivillige og ungerne i bassinet, og forældrene, så vi sammen kan sørge for progression i trygheden med vandet, glæden i vandet, og udviklingen af færdigheder i vandet.

Frem er en særligt spændende svømmeklub, fordi vi ud over svømning har så mange andre vanddiscipliner – især konkurrencesvømning, livredning, vandpolo, udspring – og nu bliver vi bedre til at hjælpe medlemmerne med overgangen fra svømmeskolen

Brian Marshall, udviklingschef i FREM

Svømmeklubben FREM er allerede i gang med de første samtaler med DGIs Svømmeskole, for selv om der er lukket for i hallerne pga COVID-19,
arbejder de fortsat på de indre linjer – lige pludselig åbner det hele igen.

Så de skal være klar med tilbud til medlemmerne. Og med tilbud af DGIs svømmeskolekoncept, er der høj faglighed og kvalitet til medlemmerne. Det betyder også, at FREM skal til at videreuddanne deres dygtige trænere, som er med til at løfte alle i klubben.

Bevillingen til FREM er kommet via ansøgninger til DIF og DGIs foreningspulje, der bl.a. støtter udvikling af aktiviteter og løft af trænerkompetencer. Puljens midler kommer fra de politisk afsatte midler til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

MitOdense – det, der samler os