fbpx

Det Odenseanske firma IMPARIUM.COM, der arbejder med netværk mellem studerende og virksomheder i hele verden, kaster sig ud i at lave en billig festival for de studerene som et alternativ til de dyre festivaller

Den 1. september 2020 må vi samles mange igen – måske. Altså hvis alt går vel. Det er i hvert fald ordene fra statsminister Mette Frederiksen.

Det er en helt ny Odenseanske festival: IMPARIUM FESTIVAL, som er klar med en stor oplevelse, når portene til festpladsen bliver slået op for et stort publikum lørdag d. 19. september 2020 på Dyrskuepladsen i Odense.

Vi har gennem vores opstart af IMPARIUM.COM gjort det klart for vores samarbejdspartnere, at vi arbejder for at gøre en forskel for de studerende, og at IMPARIUM.COM er sat i verden for at give de studerende nye muligheder for at løse projekter for virksomheder mod betaling, finde et studiejob, en læreplads eller et job efter endt uddannelse. Vi mener, at denne festival underbygger vores vision om, at vi vil arbejde for de studerende. Vi satser det hele, for at kunne tilbyde studerende, og andre der er klar til en god fest på Fyn, en festlig dag med masser af god stemning og fed musik til studentervenlige priser.

Festivalens talsmand, Morten Monin

IMPARIUM FESTIVALEN koster billetten kr. 100,- i forsalg, og alt på pladsen koster kr. 30,-  pr. enhed, hvad enten man har lyst til en fadøl, en sodavand, et glas vin, en portion mad eller andet. Rent praktisk fungerer det således, at man køber et 10-styks klippekort på pladsen til en værdi af kr. 300,-.  Er man hurtig, kan man i forsalg købe en kombibillet med et 10-styks klippekort til kun kr. 350,-. For yderligere 10-styks klippekort i forsalg, kan disse købes online til blot kr. 250,- frem til 1. september 2020.

IMPARIUM.COM tilbyder virksomheder at deltage med en stand på festivalen, hvor de kan komme i kontakt med de studerende. Her kan de gøre opmærksom på eventuelle job eller blot brande sig over for de studerende og andre gæster.

Regeringens plan er, at der åbnes op for, at festivaler som denne vil kunne afvikles. Vi følger udviklingen af Covid-19  tæt, men satser på, at planen holder.
I det uheldige tilfælde, at festivalen må aflyses, får folk selvfølgelig pengene refunderet, vi starter med at sætte 5.000 billetter til salg, men hæver til 10.000 hvis vi får lov – garanterer festivalens talsmand Morten Monin.

MitOdense – det, der samler os